Gå til innhold

Larsey

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ok takker for svar her. Har nå skaffet delene jeg trenger for å sette "uber slukstang" prosjektet ut i livet... Men en ting jeg lurer på , og som jeg ikke har funnet noen info på er forsterkings surringer nederst på hver stangdel, altså alle deler untatt bunndelen... Når jeg kikker på alle mine andre stenger (både sluk og flue) så har de surring og lakk helt nederst på stangdelene, tydeligvis for å forsterke skjøten mellom delene. Den blanken jeg har kjøpt er helt naken, også i skjøtene, er det meningen at man skal lage disse surringene selv?
  2. Kan også nevne at kasteteknikken med multiplikator er en rolig kastebevegelse der ryggen i stanga brukes, i motsetning til haspel "piskesnert". Derfor har jeg tro på at dette kan funke.
  3. Jeg har tenkt på dette med tyngre stangringer, og har tenkt til å kjøpe superlette keramiske stangringer i titan for å hjelpe på, og også velge en blanks i "heavy duty" utførelse og i klasse9 eller mer for å kompansere for dette... Skal ikke kaste vekter over 18gram med denne stanga, uansett om dette er et pæresøkke eller en wobbler... Har ikke funnet noen 10fot 3 eller 4delt blanks over klasse8 noen som vet om noen?
  4. For informere litt mer så har jeg tenkt å bruke knøttsmå multiplikatorsneller, montere kork og snellefeste med trigger som er vanlig for slike stenger, og kjeramiske ringer beregnet for disse snellene og slukfiske forøvrig... Den største forskellen blir vel at totallengden på håndtak/snellefeste blir lengre enn standard flue snellefeste/håndtak Ser at anbefalt skyteklump vekt til afmt 8 er 13.6gram, og afmt 9 er 15.5 gram Da bør det vel være mulig å kaste samme vektene i "slukform"? Og jeg skal bruke alle typer kunstagn, sluk spinner wobbler kastedupp etc mvh Lars
  5. Veldig ot. dette på fluefiskersiden men jeg prøver: Ønker å bygge ei smekker spinnstang på 10fot som er 3 eller 4 delt. Har tittet litt på mudhole sine nettsider og de har bare korte "pilkestikker" som lette spinnfiske blanks, eller surfcasting blanks for dyriske vekter. Er det noen åpenbar grunn til ikke å kunne bruke en flueblanks til dette? Tenkte meg da en afmt 8 eller 9 for slukvekter opp til ca 18gram Tenker selvfølgelig å følge stangringfordelingen slavisk mvh Lars
×
×
  • Opprett ny...