Gå til innhold

olaf

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg endte opp med å kjøpe løst på MX Sport i Haugesund. Fikke en kjempebra pakke til 1200.-. og masse gode tips.
  2. Kjempegreier, da bestiller jeg Lennart Bergqvist sin "Flugbinding på mitt sätt", også får jeg ta Krogvold med fler etterhvert. Takk for gode tips!
  3. Er det noen som har noen gode tips til bra bøker på fluebinding? Tørrfluer til ørretfiske, og helst mye stoff om døgnfluer bør de inneholde. Det er mye gode tips på nettet, men ingenting slår ei bok med gode bilder og beskrivelser, noen som vet??
  4. God dagen ja! Tenkte meg en tur på MX for å se hva de har der ja, men har fått masse gode tips her også. Vi satser på bindekveld etter hvert ja, vi kan jo snakkes om det på årntli ettersom du sitter en etasje under meg på jobb:)
  5. Skal forresten binde ørretfluer! Jeg bor på Karmøy i rogaland, og har tenkt å kjøpe det meste på nettet.
  6. Tusen takk for mange gode tips, jeg tror jeg vil gå for å kjøpe løst, ser ut som det er det greieste. Hvor finner jeg Flymate stikke til ca 300.-?
  7. Er det noen som har et godt tips til et bra fluebindersett? Jeg kunne tenkt meg et sett med utstyr og fjær så jeg har litt å begynne med, og som samtidig er såpass bra at jeg ikke får lyst på nytt utstyr med en gang. Tenker på pris rundt 1000-1500 kr. Noen tips? Hvilke nettbutikker er best på slikt utstyr?
×
×
  • Opprett ny...