Jump to content

Jedda

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never
 1. Jedda

  Tydal-Stugudal

  Men er det noen som har tips til andre vann eller områder mellom Selbustrand og Stuggusjøen. Gjerne en stykke å gå ;-)
 2. Jedda

  Tydal-Stugudal

  Dæven, det hørtes bra ut. Men regner med at du ikke vil si hvor ved Trondheim du var
 3. Jedda

  Tydal-Stugudal

  Har lyst til å prøve noe annet enn bymarka i Trondheim Har tenkt litt på å reise nedover Østerdalen for å finne noen fine skogsvann. Noen som veit om det er mest gjedde og abbor i skogsvannene nedover Østerdalen eller om man mest sannsynlig kan regne med rene ørretvann? Æsj, er vanskelig når man ikke er kjent...
 4. Hallo Skal på fisketur første helga i Juni og har sett litt på Tydal-Stugudalen. Hadde egentlig tenkt å prøve noe annet enn Tya. Tror dere det er for tidlig der oppe første helga i Juni? Noen som vil dele tips til hvilke områder vi bør dra til? Eller om noen har andre områder hvor det kan være fint å dra med utgangspunkt fra Trondheim? Har dessverre ikke blitt kjent med fiskemulighetene her oppe enda :-)
 5. Noen som har ferske is-rapporter fra bartebyen?
 6. Med varm og fuktig luft inne i vaderne og kaldt vann utenfor kan man nok også få kondens inne i vaderne...
 7. Bare fint med tips om andre sneller også Hvordan fungerer bremsesystemet på Danielsson DryFly?
 8. Hei Ser etter en ny fluesnelle til min #5er stang. Har funnet greys g-tec som ser interessant ut. Noen som har erfaringer med snella? Lurer også på hvilken størrelse jeg ska velge. G-tec 310: 3-5#, WF5+55m, 161gram og diameter=78,7mm eller G-tec 350: 5-7#, WF7+75m, 173gram og diameter=91mm. Mener selv at 3-5# med 55m backing bør holde, men kan kanskje være greit med en større snelle. Snella skal brukes til ørretfiske i ferskvann rundt om i Norge... Takk for tips :-)
×
×
 • Create New...