Gå til innhold

Gutalarven

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Har vell ikke lyst å dele hemmeligheten? :-\
  2. Fikk akkurat funnet ut att det finnes andre ferskvannsfisker enn ørret og gjedde på vestlandet Går det ann å fiske karrus med fluestang, regner ikke med att det går, men spør bare.
  3. Montana. Notert. Takk takk. Når jeg har prøvd meg litt på nymfe så har jeg hatt på en hares ear med tungsten hode. Eller noe sånt. Kan den funke på denne tiden.
  4. Hørtes fint ut. Men får å klare å få noe fisk på første kastet så tror jeg må bli litt flinkere på finne ut hva slags insekter som er på vannet, som regel ser jeg ingenting så da blir det bare gjetting. Også fisker jeg nesten aldri med nymfer, skal liksom bare fiske med tørt. Angrer som regel når jeg kommer hjem, skulle jo prøvd når ørreten ikke tar tørt :-[
  5. Ja det hadde vært kjekt å prøvd meg på en elv. Har prøvd meg ett par sesonger på noen av vanna på Geilo, men var jo bare småfisk der o.
  6. Var og prøvde i dag, glemte de nye fluene Fikk en på kanskje 100 gr. jippi.
  7. Fisker for det meste i vann, har ikke funnet så mange elver her i distriktet. Nei kan vell ikke være så vanskelig å få en på en halv kilo, det er nok mest min feil. mangel på kasteferdigheter og kanskje litt for uforsiktig ved vannkanten. Men har prøvd å "snike" meg ned til vannet de siste gangene, og jeg tror det kan virke.
  8. Flott, vil ikkje pakke ned stangen enda. Prøve å få noe på den størrelsen jeg og, men ser ikke ut til jeg skal få det til i år heller. Men hvis jeg kan fiske en stund til så er jo kjangsen der.
  9. Lurer på om det er for sent på sesongen å fiske ørret på vestlandet, eller om deg går ann å fiske en stund til. Og hvilke insekter ørreten spiser nå. Har sett noe mygg, men er det noen flere på menyen?
  10. Skal binde noen nye fluer/nymfer ikveld og prøve meg imorgen. Masse fine svar og nyttig informasjon for en fersk fluefisker her. Skal bruke dette forumet mye fremover.
  11. Skal prøve og følge alle råd. Ble plutselig optimistisk igjen. Skal legge inn bilde av storfangsten. hehe.
  12. Er det en fordel å fiske med nymfe når jeg skal prøve å få litt større fisk? :-\ Mye mas her nå, men jeg har SÅ lyst å få noe som kjemper litt. Hvor stor bør fisken være for att jeg skal slippe den ut igjen?
  13. Snakker du om så små vann att de kalles tjern? De vannene jeg bare kjører forbi? Kan det være "stor" fisk i disse vannene"
  14. Snakker ikke om flere kg, hadde vært fint å fått på 5 hg, hadde ett mål i vår, og det var og få en på minst 7 hg. Var nok voldsomt optimistisk.
×
×
  • Opprett ny...