Gå til innhold

Skitfiske

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://skitfiske.blogg.no
  1. Skitfiske

    Værøy

    Her har det jo skjedd mye siden sist jeg sjekket! Det blir helikopter fra Bodø til Værøy. I tillegg til Rib-safari er det er satt av en hel dag til havfiske med båt og regner med de tar oss med på skikkelig fiskespots! Når det gjelder mat får vi det servert både morgen og kveld og jeg tipper det blir mye lokale delikatesser, jeg jobber i ferskvare og det er gjennom jobben jeg vant turen så jeg vil tro mat blir hovedfokus. Vi krysser fingrene for finvær...
  2. Blir mildt sagt spennende å se hvordan utviklingen blir. Kom gjerne med flere tips hvis noen har, jeg er fersk i gamet og trenger den hjelpen jeg kan få.
  3. I følge en kar jeg snakka med fra Selbu så er Nea undervurdert i mai, han sa det kunne være veldig bra helt i starten av Mai FØR isen slipper i fjellet. Jeg skal høre nærmere med han når det nermer seg.
  4. Skitfiske

    Værøy

    Håååper de vi skal fiske med tar oss med til mulig kveitefangst... Jeg har skikkelig pilkestang, men usikker på metoder og hva jeg skal ha på enden av snøret. Jeg tviler på at det blir aktivt fiske etter kveite da det er et tjuetalls folk som skal være med og Aktivt kveitefiske krever litt utstyr, men jeg satser på å fks. lure med pilk på bunnen med no agn på...
  5. Skitfiske

    Værøy

    Skal til Værøy 17-20mars gjennom jobb, vet ikke hvor mye fisking det blir og etter hva, men jeg vet det er satt av tid til fisking i løpet av helgen. Noen som har vært der? Er det akkurat like konge som jeg har inntrykk av? Noen som har forslag til utstyr og fiskemetoder fra båt?
  6. Vi bikker mer og mer mot Hitra/Frøya/Smøla vi også. En annen mulighet kan være Nea eller Storlia i følge en av oss som drar.
  7. Ser ut som det er mange fine vassdrag mellom Innvatnet (norsk side) og Store Rensjøen da og hvis snøen går tidlig her ser det virkelig ut som et alternativ.
  8. Noen som har vært inni Sverige mot Åre på denne tiden av året da? fks Ånnsjøen/Medstugsjøen?
  9. Planlegger fluefiske tur i Mai og lurer på hvor vidt isen er gått i Store Namsvatnet på den tiden og vassdragene opp mot Djupvatnet? Noen andre plasser (i en god radius rundt midt-norge) dere anbefaler på denne tiden av året?
  10. Takk for fine tips! Er fersk på både flue og sjøørret. Sjekk ut bloggen min http://skitfiske.blogg.no , der vil det bli postet fortløpende om mine turer og forhåpentligvis fangster utover.
×
×
  • Opprett ny...