Jump to content

Per....

Members
 • Posts

  558
 • Joined

 • Last visited

  Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hehe, ser den, så absolutt. Nå hamstrer jeg fortommer når jeg først er i veien, så det er ikke noe problem stort sett. Men grunnen er jeg ikke sikker på.. Det eneste jeg kan se som mulighet er vel at det er mer arbeid å få laget de med løkke enn uten. Jeg vil tro de fleste blir levert med løkke etterhvert.
 2. Det kan godt være, saksene løser jo bevegalsene en del.. Men da kjører jeg på med løkke.
 3. Hehe, nei, det er vel ikke så ille. Ser ut til at det blir fint vær også!
 4. Er det noen som har peiling på om denne kun selges på vinterbro? Det er litt langt unna. Det er flere andre som ligger nærmere..
 5. Herlig gutter! Da kjøper jeg noen balanser på 5-9cm i dag i litt forskjellige farger. Blir det ørret også så blir jo turen helt fantastisk! Edit: Bare en ting til jeg lurer på, er det vanlig å bruke sluksaks så det blir litt enklere å bytte balanse? Må jo være et helvette å knyte ogsånt i kulda..
 6. Det høres veldig greit ut! Ikke noe jeg tror vi kommer til å satse på, men til senere kanskje: Er det mulighet for gjedde på denne plassen også? Ellers er jeg litt usikker på hva jeg skal fiske med.. Tenkte å kjøpe noen små balansepilker og feste maggot på det, funker vel det? Abboren er jo en rimelig simpel fisk..
 7. Takker for tips gutter! Det eneste jeg lurer på er om ørretten blir litt vanskelig. Det blir første turen, og kanskje den eneste dette året. Det hadde jo vært greit med fisk.. Men regner med vi prøver litt forskjellig. Satser på å fiske utenfor den lille øya som blir nevnt. Ser ut til at været kan bli bra, så da satser vi på en fin isfiskedebut.
 8. Skal oppover på torsdagen, blir ved mjøsbrua. Regner med at isen fortsatt er sikker? Hvilken side burde vi fiske på? Kommer fra Hamar... Eller har det ikke så mye å si? Blir min første tur noen gang, så er litt usikker på ting. Skal på butikken i morra, kjøpe sånne ispigger og noe agn. Forslag til et par tre balansepilker? Regner med at jeg kjøper maggot også.
 9. Palmer mygg... Noen enkle nymfer kanskje..
 10. Hmm, høres ikke helt kult ut. Men det går jo ann. Er det noen andre vann i nærheten det kan være verdt å prøve? Bor på Hamar vest, og her er det fint lite is. :-\
 11. Hehe. Er vel ikke nok is til å fiske der nå?
 12. Hvor er det mulig å få isfisket litt nå? Vill helst ikke dra så langt, da vi må bli kjørt. Trenger ikke være noe spesiellt mye fisk der, siden jeg har fint lite peiling på isfiske.
 13. Hehe, for at lysten ikke skal komme tidsnok. Har jo en del fluer som skal bindes, og det er jo kjedelig hvis isen skulle gå og jeg ikke har lyst til å fikse da heller. På denne tia av året pleier det jo å klø noe inni helvette. Men tror det snur litt nå..
 14. Takker for gode råd Tørrfluelandet nr 1 er nå unnagjort, det hjalp det! Jada, driver å fisker litt SØ. Men har tatt en pause en periode nå, når jeg ikke har spesielt lyst til å fiske. Gidder ikke fiske bare for å fiske, forid jeg vet at jeg egentlig liker det. Litt lei akkurat nå. Men skal i veien igjen neste helg, blir det en fisk da kan nok fiske og bindelysten stige til himmels igjen.
×
×
 • Create New...