Gå til innhold

Tomanr1

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Etter ca. 30 timer som fluefisker fikk jeg endelig en sjøørret!. Den var bare pluss/minus 300gr, men jeg ser på dette som merkedagen da jeg har gått fra å være blydenger til fluefisker hehe. Jeg vil rette en stor takk til min fetter, mentor og motivator Rudix som har gitt meg mange tips:)
  2. Ja, det må ha vært montert en snelle på den. Det er den siste dem har, også skal jeg fiske sø på fredag. Får bare stole på at den ikke er fisket med eller har blitt skadet i butikken;)
  3. Jeg kjøpte stang, men snelle i tillegg. Det var ikke no sett
  4. Har snakket med skittfiske igjen. Nå sier dem at det er mulig at stanga har vært ute i butikken, montert med snelle.
  5. Ja, det er sant. Butikken sa også at stanga ikke hadde stått ute i butikken. Vet du om GL selger stenger uten beskyttelse på korken?
  6. Hei! Jeg har kjøpt meg en RS 6-er. Problemet er at stanga kom uten beskyttelse på korken.(ser også ut som det er møkk på håndtaket). NÅr jeg ser nærmere er det også riper og spor etter snelle på snellefestet. Jeg ringte til butikken jeg hadde kjøpt stanga av og fikk beskjed om at GL leverer stengene uten beskyttelse, og at stanga ikke kunne være brukt fordi dem ikke tar stengene ut av futeralet. Hva syns dere? Jeg er helt ny som fluefisker og har ikke peiling om GL tester stengene før dem kommer i butikken. Eller om butikken har brukt den som demo-stang?
×
×
  • Opprett ny...