Gå til innhold

Lotusblom

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for svar. Mygg ja, Butcher flue da eller? Frank
  2. Hei. Nå i helga gikk isen på hytta!, da ble det god stemning eg tok fatt i fluestanga å begynte å fiske med en gang. Det var ikke noe å skryte av , eg brukte en Streamer ved bekken som kom nedover, bekken var noe stor. Så tingen her er det at eg trenger noen tips om fluevalget , dette vatnet er størrelsen xxl, og ligger 50 m over havet på vestlandet. Det er garantert fisk i vatnet, får mye bra fisk i garn. Kunne eg fått tips om fluevalg, hva type flue, hvordan fiske flua, da kan eg legge inn noen gode bilder fra fluefisket! Takker for svar.
  3. Gode svar her. Eg har dorget med Wobler (Deep taildancer), 9 meter har da fått opp mot ørret på 4 kg. Eg tenker hele tiden at tørrflue er best, men det er jo ikke det. Vatnet ligge på rundt 30-40 meter over havet.
  4. Hei. Eg er gutt på 18 år som elsker å fluefiske, men har helt ærlig aldri fått en fisk på flua i store vatn, familien min og eg har en hytte på vestlandet, og et stort vatn 20 meter fra hytta. Ser det vaker ganske mye, går ut med fluestanga, men får aldri noe. Hva gjør eg galt? I garn har vi fått aure på 1 kg og opp til 9.25 kg. Har fult fluefiske sett med fluer, men trur det er hva type fluer eg bruker, kanskje feil? Hadde faktisk en god opplvevelse i fjor da eg kastet et perfekt kast og flua hadde nett landet, der hoppet en Ørret på 1 kg eller mer over flua, men var så stressa at den stakk av. Det eg trenger er tips om fiske i STORE vatn, har fått bra med små fisk i små vatn. Hva type fluer eg skal bruke etc. Takke for alle svar.
  5. Eg fikk byttet inn den "gamle snella" snella mi . Kjøpte en Vangen Phantom Large Arbor #5/6 . No er eg fornøgd!! Takker for alle svar, var stor hjelp!
  6. Den veger 260 gram. Det er en Fenwick Nighthawk, er så i tvil om den er for stor, den er jo liten, men det er en 6`7
  7. Hei. Eg har snelle av type Fenwick 6`7 Model F68, er det for stort for ørret? , snella i seg selv er ikke så stor. MvH Frank takke for svar.
  8. Takk, her var det god hjelp!
  9. Hei. Eg er litt fersk angående Fluefiske, eg har snelle og stang, men vet ikke hva som passer til hva, har altså tenkt meg et nytt sett til Ørretfiske. Det eg lurte på var hvilke størrelser eg trenger innen Ørretfiske.Eksempel på størrelser er jo 4-5 6-7, men hva er til hva?? Takknemlig for svar. Mvh Frank
×
×
  • Opprett ny...