Gå til innhold

pb_redtag

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

pb_redtag sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette er jeg ikke helt sikker på men jeg tror at listen du får opp både via retro.met.no og vannstand.no er de eneste målestasjonene som finnes i Norge. Alle andre data er derfor beregnet ut fra disse (f.eks yr.no). For mitt bruk holder det lenge å plukke den målestasjon som er nærmest der jeg fisker. Tar gjerne innspill på det fra noen som virkelig vet.
  2. Denne likte jeg, den er basert på de samme grunndataene som den jeg skrev om i første innlegg dvs at oppskriften for å hoppe rett til den målestasjonen som er nærmest deg er den samme som i mitt første tips.Men denne er bedre for dataene kommer rett opp. Jeg syns også denne tar seg bedre ut på skjermen. Ligger på Hjem skjermen min nå! Et klikk og jeg har oversikt.
  3. Nei og nå har jeg jo det jeg trenger. Åpner linken http://vannstand.no/vannscripts/skjemaNy.php?sted=14 i Safari på iPhone Klikker på + under siden og velger "Legg til på Hjem-skjerm". Lagrer som Oscarsborg og vips har jeg en web basert app.
  4. Har tatt en titt på kildekoden på vannstand.no for å se om jeg kunne få søket lagret kjapt tilgjengelig på iPhone. Fant ut at denne linken ga meg Oscarsborg direkte og kjapt: http://vannstand.no/vannscripts/skjemaNy.php?sted=14. Klikker du så på knappen "Vis Data" får du tidspunktene for dagens høyvann og lavann. Det er tallet 14 i URLen her: vannstand.no/vannscripts/skjemaNy.php?sted=14 som gir Oscarsborg. sted=1 er Andenes og sted=23 er Ålesund. For å finne ditt steds nummer klikker du på havnelista og teller deg nedover.
  5. Dett var en utrolig artig filmsnutt. Harren som hadde skader i munnen var den nysgjerrigste av alle. Min respekt for harren ble grunnlagt for ca 30 år siden da jeg så en harr skyte opp fra 5 m dyp og plassere seg 5 mm under tørrflua mi og hengende i 45 grader følge med flua 15 m for deretter å refusere da flua begynte å stripe! Hadde jeg ikke sett den hadde jeg ikke ant at den var der.
×
×
  • Opprett ny...