Gå til innhold

Sarrø

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Lengden var ca 4 cm
  2. Ok vi prøvver på nytt.
  3. Fant denne både i vannet og i fisk i et vann på østlandet som jeg fisker en del i. Er det noen som kan hjelpe meg å bestemme type liblle osv? Evt møster til en god imitasjon.
  4. Trene ..... lær deg kast som ikke er magnetiske mot greiner o.l. Det er også en ide å bruke fluer med "naturfarger" da ser det ikke ut som det henger fastelavensris langs elva.
  5. Sarrø

    Tisleia

    Skal en tur oppover til Tisleia den 30. men har ikke fisket i elva før og lurer på om det er noen fine lavvo plasser dere kan anbefale evt fluer....all info er velkommen.
  6. Takk for sist! Det er 9 måneder siden vi arrangerte fiskekonkurranse etter sjøørret fra Furustrand utenfor Tønsberg. Vi gjør det igjen 1-3 april 2005. Vi sender en invitasjon direkte til alle som deltok i fjor og håper at vi får se deg også i år. En slik konkurranse en et stort arrangement som krever mye forberedelser. Vi startet i høst med en gjennomgang av de erfaringene vi gjorde oss i fjor, samt de innspillene vi fikk fra deltakerne. Årets konkurranse er den femte i rekken. Vi ønsker at arrangementet skal bli en tradisjon og et ”must” for sjøørretfiskere fra nær og fjern, og føler at vi er på rett vei. Vi skal i år gjennomføre en enda bedre konkurranse enn i fjor. Basert på egne erfaringer, og deres ønsker, vil hovedtrekkene for konkurransen i år være: • Vi arrangerer også i år fra Furustrand Camping ( www.furustrand.no ). Det ligger helt nede ved vannet, og man kan gå til mange gode fiskeplasser. • Campingplassen leier ut hytter. Det er anledning til å ha med seg campingvogn eller telt for overnatting for de som foretrekker det. • Campingplassen har også en stor sal med plass til ca. 150 personer. Her vil vi ha sekretariat og innveiing. Leverandører vil også ha utstillinger og utstyrsdemonstrasjoner i samme lokale. • Etter fjorårets suksess vil vi på fredag kveld arrangere ”Sprintfiske” i området rundt Furustrand Camping. Denne konkurransen har egen premie for største fisk, og inngår ikke i hovedkonkurransen. Det blir videre et sosialt arrangement med diverse lysbilder og kanskje litt film. Det er bar med alle rettigheter. • Lørdag kveld blir det mulighet for å få et varmt måltid, og det er bar med alle rettigheter. Vi vil også vise bilder og film fra siste Grønlandsturen. • Vi vil ha fellesstart kl.12.00 lørdag. • De som ønsker å forhåndspåmelde seg kan gjøre dette ved betaling til kto.2470.18.04364 innen 21.mars. De vil da være med på trekking av en gevinst verdi ca. kr. 8.000,- Husk å merke innbetalingen med navn og adresse samt klassen (junior 150kr, flue eller åpen 300 kr) du vil være med i. Ta med deg kvittering ved fremmøte. • Det blir delkonkurranser med innveiinger underveis i konkurransen – flotte premier til største sjøørret ved hver innveiing. Siste innveiing i konkurransen er kl.15.00 søndag. Premieutdeling kl.16.00. • Det trekkes ut en overraskelsespremie til en verdi av ca. 9.000,- blant innleverte deltakerbevis. Den som trekkes ut må være tilstede ved premieutdelingen kl.16.00 for å få premien, hvis ikke trekker vi på nytt. • Det vil også i år være en liten ”fiskeutstyrsshop” hvor deltakerne kan få kjøpt det aller nødvendigste. Vi tror vi skal få til en like godt gjennomført konkurranse i år som i fjor. Vi håper på mange deltakere, fine sosiale sammenkomster og godt vær. Husk at dette er en fiskekonkurranse for hele familien. Hjertelig velkommen til en spennende konkurranse hilsen oss i Hesby Sport AS, Tønsberg og Omegns Jeger- og Fiskerforening og Tønsberg Fluefiskeforening
×
×
  • Opprett ny...