Gå til innhold

vinagunner

Members
  • Innlegg

    572
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vinagunner

  1. Så, så, JB. Regner med at du er oppegående nok til å skjønne at ting snur seg fort i PL. På Emirates i serien ble dere utklasset og kampen over etter 20 min. Vips! så var rollene byttet om på Anfield. Så forhastede konklusjoner bør ikke trekkes om hva fremtiden vil bringe. Jeg mener at et lag med så unge og såpass talentfulle spillere som Gibbs, Wilshere, Ox, Øzil, Ramsey, Szczesny, Walcott, Gnabry, Sanogo, Zalalem har en bra fremtid. Om det er nok til å matche moneybags til Chelsea, Man City og Man U - er selvsagt usikkert.

    Men dumpet ut av FA-cupen for i år, det er et ugjenkallelig faktum.

  2. Klart, L'pool er såpass god at de vil alltid skape sjanser, spes når de ligger 2-0 under. Arsenal hadde nok sjanser til å score ett par mål til også, så noe "rundtspilt" må da sees gjennom L'pool-briller. Men straffer skulle nok både Suarez og Cazorla hatt + at Gerrard skulle vært utvist i det 75. min.

    Knekt koden? Tja, man vil alltid ha down-perioder ila en sesong, og Arsenal er inne i den nå de siste ukene, spes etter at Ramsey og Walcott er borte. Men uansett nok til å hive L'pool ut, selv med B-laget.

    Hadde folk tilbydd meg før sesongen startet kun ett poeng bak lederlaget, og kvartfinale i FA-cupen i medio februar samt videre fra "dødens gruppe" i CL, så hadde jeg glatt takket ja. Målet er å være så nær toppen som mulig, men en 3.plass - evt. 4., er jeg godt fornøyd med.

  3. Synes dette er så bra. Hører ikke et kvekk når dommeren er på deres side, enten ved Rooney's overfall mot Wigan, at dommeren lar dere spille 2 min over tilleggstiden eller dømmer tvilsomme straffer som går Manure's vei. Men når dere taper, så er dommeren i fokus med engang. "Rævva dommer", "møkkadommer" osv osv, priceless ;D

    Tar dere å summerer opp antall avgjørelser som går deres vei mot de få gangene det ikke gjør det, vil dere få dere et sjokk vil jeg tro. Er så søte att :-* makeout

    ;D:-*;D

  4. vinagunner: Blir ikke penger av å designe den ultimate maskinen med en gang.

    Man må bedrive "planned obsolecense" (mulig typo) og selge små forbedringer og merkbare endringer i design ofte for å tjene penger. Slik blir "gårsdagens vare" solgt på bruktmarkedet til folk som ikke har råd til ett nytt produkt uansett (bilmarkedet som ett eksempel) og kapital blir frigjort til enda ett nytt kjøp.

    At sivilisasjonen vår går under på null komma niks som følge av ressursmangel driter økonomien foreløpig i.

    sant nok, Martin_G. "genialt!", ropes det fra visse hold ;)

    det finnes allerede flere tablet som har alle de tingene jeg nevnte oppe - attpåtil billigere, kraftigere og lettere enn ipad'en - men har den som er mest aktuell har et dårlig webcam, så jeg venter og ser om ipad2 får et bedre ett.

    teknologi og gadgets er moro, men får passe meg så jeg ikke ender opp i dårenes fotspor, jfr alle som går rundt med smartphones, tungt armert med apps, men bruker ikke annet enn ringe- og sms-funksjonen.

  5. wow, ipad2 er rett rundt hjørnet.  :o

    alle som skaffet seg ipad da den ble lansert noen mnd tilbake, er selvsagt kjempe fornøyde. noen så fornøyde at de gladelig legger ut nye 5000 kr+- for å ta del i det nye himmelriket, samt tilgang til state of the art-teknologi som usb og webcam.

    klarer 2'ern også å ta flash, spille av all slags audio- og videofiler, så er det godt mulig jeg hiver meg på denne gangen :D!

    ønsker meg også hdmi-port samt mulighet til å utvide lagringskapasiteten med micro sd, men det blir vel for mye å forlange selv om jeg ikke er tvil om at apple behersker teknologien. kommer kanskje i ipad3?

  6. Hei, Lars.

    Jeg har og har hatt mange fjellbukser, både med og uten Gore- Tex, men ei jeg synes er toppers til gå/fiske/fjellturer er Norrøna Falketind Gore-Tex Pro Shell (3.500.-)

    Helt kongebra bukse, med utluftingsglidelåser hele veien på utsidene og et ytterstoff som tåler bålgnister. Den er ganske smal og minimalistisk i snittet, så hvis du ikke har "ekstra kilo" for mye, så er den suveren.

    Andre kjempebra bukser er Norrøna Finnskogen og N. Forelhogna. Men ytterstoffene på disse tåler ikke glør/ gnister, for det er et ""lydløst" børstet ytterstoff.

    arrgh, skulle ha visst om disse tidligere. høres ut som drømmebuksa, iaf for oss slanke idealmennensker ;D

×
×
  • Opprett ny...