Gå til innhold

FlueFormann

Members
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg er nesten 100% sikker på at HA har kommet. Som pattegrisen sier hadde jeg på den en stund på søndag. Pattegrisen får tilbake til jobb etter permisjon, mens jeg kan fortsette Blir nok en tur ut senere i dag. Å forresten pattegrisen: Grattis med så sjukt masse fisk. Jeg har litt å ta igjen, men kan trøste meg med den største på 1,9 KG++++
  2. Det første bilde er nummer 2. Så kommer feiten sin [attach=1]
  3. Dagens siste fisker fra Larvik. Den første måtte jeg legge ut for jeg har sjeldent sett noe feitere noen gang. Nummer en og to var litt for brun så den svømmer rundt ett eller annet sted videre i dag. Den siste ble tatt på tangloppe på ca 20 cm vann. Var sjukt gøy å få den. Feit og flott fisk. Veide 1,1 på fjærvekta mi. Desverre ble ikke bildet så bra da den ikke ville smile til fotografen, men fortsette å spise tanglopper. Larvik innfrir som vanlig [attach=1]
  4. Grattis med fantastisk fisk Haler! Nydelig var den
  5. Der ja lillevann....Da var de første pinnene i boka. Grattis med flotters fisk
  6. Takk gutta. Men er det noe man kan bruke det til i sjøen?
  7. Bestilte noe fluematriell fra USA da jeg fikk noe feil i posten. Kom en stor pakke i posten med strutsefjær. Noen der ute som har noen forslag hva jeg kan bruke disse til? Har sikkert 100 fjær på 70-80 cm. Jeg fisker både i sjøen og i innlandet. Finnes det noe jeg kan binde ut av det? Takker for alle forslag.
  8. Vi stiller gjerne opp Junge til en eksklusiv guidet tur for deg
  9. Dette var en glede å lese Lillevann! Er det rart vi SØ fiskere er så skakk-kjørte som vi er? Tror ikke det finnes noe bedre enn å dra ut en tidlig aprildag, kose seg i sola og ikke minst kjenne varmen som vi har lengtet etter i månedsvis. Vi mennesker er de smarteste vesnene på jorda, men alikvel skal vi SØ fiskere ut hver eneste vår for å prøve å lure en av de dummeste. Men det er nettopp det Lillevann skriver som gjør at vi er så frelste som vi er. Tror jaggu det blir en tur ut i morgen også jeg sammen med pattegrisen som jeg regner er med. Like motiverte gang på gang selv om ikke storfisken hugger på. Stå på videre Lillevann. Vet at den snart sitter for deg også KANON SKREVET!
  10. Er jo ikke så langt unna persen din Hahaha - dust!!! :-) Var dere der du snakket om?? Var litt her og der egentlig. Tok den ikke der jeg snakket om nei.
  11. Er jo ikke så langt unna persen din
×
×
  • Opprett ny...