Gå til innhold

Liquidkey

Members
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fikk min første fisk på fluestang noensinne i dag! Gikk på tørt; en CDC-mygg. 1 kg blank! Var en pen brunørret i et lite skogsvann. For en dag Skal forsøke å laste opp et bilde snart.
  2. Takk for svar. Jeg er forøvrig fullstendig klar over at kastelengde kommer av teknikk fremfor utstyr. Men med en stang som ikke gir noe kasteglede, blir progressjonen til kastelengde heller dårlig. I denne fasen jeg er i har heller ikke lengden det meste å si. Har forresten meldt meg på et kurs nå i mai så får vi se hvordan kastingen blir utover året Må nesten legge til at erfaringene mine kommer fra en billig Ron Thompson stang (som knakk i fremkastet på grunn av hekt i en grein) og en stang jeg har arvet med tette ringer slik man ser i haspelstenger. Kunne derfor tenkt meg et sett som inspirerer og gir lyst til å kaste mer, fremfor å legge det på hylla.
  3. Sage har en pakkeløsning nå med: Vantage 590-4 Fly Rod kr. 2959 ,- SAGE Reel 1650 kr. 895 ,- Backing kr. 95 ,- RIO Mainstream Fly Line kr. 395,- Rod & Reel Case kr. 495 ,- Leader kr. 45 ,- Koster kr. 4.520 ,- hver for seg, men samlet får jeg pakken for kr. 2995 ,-. Er dette et godt tilbud? Har kastet litt før, men har hatt heller dårligere erfaringer og ønsker et sett som gir god kasteglede i denne prisklassen. Er det evt. andre løsninger som er bedre? Takk
×
×
  • Opprett ny...