Jump to content

sgtpetter

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tja kanskje det, ja? Jeg fant dette bildet som kanskje ligner mest:
  2. Jeg fant disse inni magen på en ørret i en elv på Østlandet. Har noen peiling på hva det er? Ser ut som flygemaur eller en liten nattsvermer for meg, men jeg er ingen ekspert. Alle forslag mottas med takk :-)
  3. Tusen takk for mye god informasjon! Jeg fikk til og med PM med utrolig gode tips. Tusen takk! Godt at det finnes erfarne folk som er villige til å dele på kunnskapen. Da skal jeg forsøke meg litt, men skjønner at vanntemperaturen i overflaten bør være på en noen plussgrader, før det er noen vits, eller? I den lange sjøørret-tråden er det en av dere som skrev at han/hun hadde gitt opp vinterfiske etter flere sesonger med dårlig fangst. Jeg fikk inntrykk av at vedkommende også var svært erfaren, men at sjansene for å få ørret på vinteren er minimale, sammenlignet med sommeren. Tolker jeg dette riktig? En annen ting jeg fremdeles lurer på er om sommerplassene også er gode vinterplasser? Jeg leste et sted her at lys bunn, leopardbunn, eller hva det var, ikke var bra om vinteren.
  4. Hei. Er ganske fersk på sjøørretfiske og lurer på om noen av dere ringrever kan hjelpe meg litt igang. Jeg har en sekserstang med både flyt og fast intermediate og lurer litt på hvordan jeg best bør gå fram for å ha sjans til å få sjøørret på vinteren. Hva slags steder bør jeg fiske på vinterstid? Bunnforhold etc? Hvordan er sjansene for å få fisk når det er kulde? Hva slags fluer funker best om vinteren? Fins det ok plasser rundt Oslo på vinteren? Håper på konstruktive svar.
×
×
  • Create New...