Jump to content

espenwestbye

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never
 1. Hei. Meg og en kamerat skal kjøre fra stavanger til porsgrunn (helst via sørlandet) og har tenkt å fiske oss hjem til porsgrunn. Har prøvd å søkt litt etter fine ørret elver på strekningen men det blei en lang og frustrerende løsning. Og tenkte kanskje det var lettest og raskest å spørre dere her inne om dere kan tipse om fine ørret (brunørret) elver langs denne strekningen. Vi kjører E39 stavanger -> kristiandsand og E18 -> porsgrunn. (det finnes også løsninger å kjøre over fjellet om fiske tilsier det =) Er meget takknemlig for tips.
 2. En ting som hadde vært fantastisk var om det fantes en app med Fluedatabasen/Entomologidatabasen. Det kan jo hende det er noen på forumet her som har koding som et talent? =D Ser for meg at det kunne vært en fin ting å hatt tilgjengelig når man sitter å venter ved vannkanten.
 3. Hei. Jeg er ny på forumet og en ivrig fluefisker. Selv om jeg er ivrig har jeg utrolig mye lære når det kommer til fluefiske. Jeg blir alltid usikker på hva slags flue jeg skal velge når jeg sitter ved vannet. Disse problemene er oftest når jeg ikke ser noen insekter ved vannet. Det er som regel våtflue valg. Er det noen gode retningslinjer ved valg av våtflue? F.eks : årstid, temperatur, dybde på vann, stille/elv osv. Jeg var ute i dag og fisket i rogaland. Og valgte små nymfer med gullhode. Er dette et ok valg? Jeg er klar over at det muligens er metoden "prøve seg fram" som er det beste, men hadde vært veldig interresant og hørt noen av dere erfarne fiskere som kan komme med noen enkle og greie tips om flue valg der man vil slippe å sitte ved vannet med "dårlig selvtillit" pga kunnskap om fluevalg. Setter stor pris på tips og tanker om emnet.
×
×
 • Create New...