Gå til innhold

eri-ut

Members
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. eri-ut

    Nesten nybegynner

    Takk, for stikke innom biblioteket og se om de har den eventuelt bestille på nett. Kommer tilbake med flere spørsmål når jeg vet hva jeg skal spørre om..
  2. eri-ut

    Nesten nybegynner

    Takker for kjapt svar. forslaget høres bra ut men jeg vet ikke nok til at jeg vet hva jeg skal spørre om. Tror det vil bli en plansje/oversikt over oppbyggningen av en flue. Som sagt jeg er nesten nybegynner.
  3. eri-ut

    Nesten nybegynner

    Som tittelen sier, jeg er nesten nybegynner. Har nettopp fått et fluebindingssett, med stikke, hare,fjær og endel utstyr. Det virker veldig uoversiktlig for meg. Det jeg lurer på er om det finnes en plansje/plakat som viser alle disse fremmedordene, ribb,krave, og hackle (bare for å nevne noen). Jeg er kastet inn i dette uten varsel, men går på med den innstillningen å gjøre det beste ut av det, men jeg trenger litt hjelp (kanskje mye). Tenker da på en plansje som jeg kan spikre på veggen og kikke på og få svar uten å måtte dra fram hele leksikonet. Har lett ute på nettet i håp om å finne noe som jeg kunne skrive ut, uten hell. Er det noen som har en link eller på annen måte kan hjelpe?
×
×
  • Opprett ny...