Gå til innhold

JørgenAnd

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. okei. Skal prøve å ta de idag. Sist jeg var hoppet de bare tulling rundt over snøret mitt. IRRITERENDE
  2. Okei. Har en god kulp med 1-2 store brunørret å 2-3 Store Sjøørret som bare står. De står på ganske dypt vann tror jeg. mellom 2-3,5 meter vil jeg tru. har det noe for seg å teste med sink tip? har klasse 5-6 utstyr.
  3. Okei. Høres ut som et godt tips da. Ska deffinitivt prøve det med sil. Usikker på tempen på vannet. akkurat regnet mye her så elva er litt større nå enn sist. Velger du flue ut ifra hva du får tak i i en slik sil?
  4. Vet ikke va bunndyrfaunaen er for noe Men av innsekter er det ikke så mye. Husker ikke helt va jeg observerte sist. skal dit idag. Mener å huske at det var noen hvite små insekter som lå på vannet Noen som kan si hvordan man skal fiske når man står i en kulp, 3 store fisk hopper på tur. å de hopper HØYT. Noen tips, prøvde litt forskjellig. Ikke mye som var interessant for dee
  5. Hei. Lurte på om noen visste om noen gode plasser i tverrelva? akkurat tilbringt 6 timer der uten å få noe. Fisket omtrent fra jokern å ned til forbi fossen. Også lurte jeg på om noen visste noe om forhold å fangst i kvibyelva! Send gjerne PM !
  6. Okei. høres bra ut. Har drevet med fluefiske i mange år. men veldig fra og til, har liksom ikke blitt skikkelig hooked! Men nå kom den enorme interessen å da fant jeg ut at utstyret ikke holdt helt mål:) Så lenge på Fario å Lean green switch, men de ble får dyre totalt sett, og jeg behøver nødendigvis ikke så dyrt. ACT4 virker som et meget kurant stang for meg og mitt bruk
  7. Har du den i klasse 5? Kan du fortelle litt om dine erfaringer med stangen ?
  8. Etter litt tenking så ender jeg nok opp med å kjøpe #5 Kjøper ACT4 å reelmaster klasse 5. Så kjører jeg med presentation eller highwater. Har bestilt en snelle klasse 4 så på den kjører jeg highwater klasse 4 som jeg har funnet på tilbud 400 kr ! takk for hjelp!
  9. Skal kjøpe ny stang. Guideline ACT 4. får god pris på den. men visste ikke hvilken klasse jeg skulle gå for. Har lest litt om klasse fire. det er får småfiske. Klasse 5 regnes som standard ørret stang noen tips eller erfaringer?
×
×
  • Opprett ny...