Gå til innhold

Tom Gustavsen

Members
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tom Gustavsen

  1. Grebbestad-Tanumstrand-Fjallbacka har hundrevis"av landplasser...problemet de siste turene har vært vår "venn" vinden...relativt kraftig vind fra sørvest/vest gjør mange godplasser ganske utsatt.Fordelen er at vinden får de litt større fiskene nærmere land,faktisk utenfor beina dine,ble 3 fine i går imellom 1 og ca 2 kg,samt flere følgere som ikke rekker å ta flua før det er slutt på lina..fisket i går også på noen "flats"bestående nesten utelukkende av sand og småstein,fisken sto også der :) Skitt fiske nedover!

    Har også funnet endel fisk på sandbunn de siste dagene.

    • Lik 1
  2. Hei Dere, var flere steder litt nedover i Sverige og målte faktisk temp rundt 7 grader flere steder. Snart er det dags Tom, vi møtes til fredag.

    <<l

     

    Väret ser bra ut!!!

    • Lik 1
  3. Varmen i havet stiger. Litt betenkt over den sterke östlige vinden som råder nå. Ofte gir det kaldere vann.

    Uansett så er den fisken man får i fin kondition.

    Det finns folk som har fått endel fisk midt på dagen, men ofte er det kveldsfisket som gir best uttelling.

    Skitfiske!!!

  4. 90% av mine fisker tar jeg på dyp grundere en tre meter. Därfor klarer jeg meg godt med en slow interm. Siden jeg setter så stor pris på det grunde näre fisket så er mitt linevalg selvfölgelig påvirket av dette! Når store fete sjöörretter jager i overflata skulle jeg aldri stått där med en synk....

  5. ... Jeg hadde hatt en töff dag på jobben og behövde litt luft.

    Jag stoppa ved en liten bekk. Bekken ligger omgitt av hvitveis.  Jeg passerer den til jobben og skulle egentlig, på godt norskt, pisse, men mens jeg står der så ser jeg rett forran meg, ET VAK!

    Smekken dras igjen mens öynene scanner av overflata. Det kommer en hel del rodahni på overflata. En av disse forsvinner snart ned i en virvel. Og en til, og en til, og en til....

    Neste dag er jeg klar. Har tatt med meg guttungens 6 foter.

    Fisken står på samme sted og gjör det samme som i går. Den har plassert seg rett under en gren i en klassisk yttersving där "sländorna" kommer seilende.

    Mellom meg og fisken har jeg en del vegitation, men siden bekken bare er tre meter bred så våger jeg ikke å gå for näre.

    Det förste kastet blir for kort. Fan! Tankene om att -Nå er det kjört! kommer. Jeg löfter stanga bestemt og til min glede så kommer flua hel igjennom vegitationen uten å sette seg fast. Det andre kastet blir bedre. Mye bedre. Tiden står stille i dom sekunder det tar för den kommer ned til fisken. Fisken kommer sakte opp på flua og jeg hörer kjevene klappe igjen over imitationen.

    En halv minutt senere står jeg der og ser dum ut. Den kanskje 6 hekto store fisken har gått ned i en gren og sliti av fortommen.

    Tror det var en av topp tre fisker det året!! 

×
×
  • Opprett ny...