Gå til innhold

EirikF

Members
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av EirikF

  1. Et par fluer i siste liten her, bundet etter optic minnow oppskriften til Brad Cohen fra Musky Country Outfitters. Litt tungvint, men det går rimelig kjapt når man blir vant med det, og materialet holder relativt lite vann. Blir spennende å prøve til våren!

    post-20591-13949895507989_thumb.jpg

    post-20591-13949895508222_thumb.jpg

  2. Morgenfiske på Bygdøy før jobb idag. Idet solen sto opp strammet lina seg og jeg trodde jeg satt fast i bunn. Så feil kan man ta. To heftige utras og skjønte jo fort at dette ikke var bunn  ;D

    Livredd for å miste det som var i andre enden tok jeg det gansk rolig og brukte vel 7-8 min og en god bunke utras på å få landet fisken. JAAAA! En blank flott sjøørret lå på land. Skjelven ropte jeg JAAA og skremte en dame som gikk tur med bikkja si. Hehe

    Hadde ikke med vekta men cm målet var med. 54,5 cm og perfekt kondisjon.

    Dette er min 2. sjøørret noen sinne og en personlig rekord jeg tror det blir lenge til jeg klarer og matche.

    En fantastisk mandagsmorgen !!!! ;D

    Grattis! Godt å høre at det er litt liv på Bygdøy! =)

  3. Jeg kunne godt tenke meg å bli med i blandt, såfremt jeg har tid!  <<l

    Ja, alle er velkommen og man trenger selvsagt ikke være med alle gangene.

    Folk må gjerne komme med ønsker om dager dette skal/skal ikke avholdes på.

    mandager og tirsdager er ganske fullstappede for min del, men om det havner på en annen dag enn disse burde det går greit!

  4. Jeg har vært der noen turer siste ukene.. Fått makrell så og si hver gang. Opplever dog at det oppholder seg mer mot paradisbukta.

    Akkurat! Jeg får vell bare prøve noen turer til, så ikke snurten av dem i det området i dag. Takk for svar!

  5. Var en tur på Bygdøy i dag tidlig. ingen makrell, horngjell eller bass i sikte. Så et par små sjøørret som ikke ville ha, fikk to fine Lyr (ene kan ha vært en sei). De tok dypt på Deep Clouser og en slags teppesild variant. Artig fisk, skikkelige utras!

    Pleier folk å få noe særlig makrell på Bygdøy/Huk?

  6. Hvis triks fra slukfiske lar seg overføre til fluefiske vil jeg tro det meste av streamere ment for ørret vil fungere fint på fiskespisende abbor. Eventuelt vil et kjapt google-søk etter streamere ment for amerikansk Bass sikkert gi mange passende mønstere ;) Abbor har stor kjeft, så  bruk gjerne fluer i 7-9cm størrelse. Prøv allikevell å ikke ha for lang hale, abboren angriper ofte bakfra, og har lett for å bare gå å nappe i halen om det ikke er noe skarpt der.

    Hvis det derimot er snakk om markavann med småvokst abbor er nok nymfer tingen!

  7. Var ute etter gjedda fredag og lørdag, og det ble fisk begge dagene. Vi fisket på langrunt område med mye gress og siv. Null jaging eller byttefisk, men gjeddene lot seg terge til hugg av pike muppets. De fleste tok veldig forsiktig, men et par var brutale! Ingen store fisk, de fleste lå rundt 1.5-2 kg. Blir artig å prøve igjen når det er varmere i vannet!

  8. Takk for alle gratulasjoner! Helt drøy opplevelse, har gått å småledd av det i hele dag.

    Gisle: Tror nok heller det gav mersmak!  ;D

    Det tror jeg på- Ble jo grei fangst i dag også 8)

    Det blei det ja. Sportsligheten til Knut henger i en tynn tråd  ;D

×
×
  • Opprett ny...