Gå til innhold

Bjørn81

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takker!! Så langt angrer jeg ikke et sekund på at jeg invistere i den stanga. Rett og slett en kose stang som jeg bruker i østmarka. Men har nå så klart med meg en sekunder stang, om jeg ser større fisk;) En på 1.7 må være heeelt sykt med den stanga;) tror at du hadde verdens største glis og bra sjelven etter på
  2. Takk for svar Raymond!! Skal ta en titt på de linene når jeg er innom enn butikk. Regner med at det ikke er lenge til.. Fult klar over at den ikke er lagd for lange kast og at den må lades kjapt. Men bare jeg som ikke liker lina.... He he.. Ellers digger jeg stanga;) spesielt å kjøre fisk på den. Første ørreten jeg tok på den, så trodde jeg skulle flire meg i tullete. 650grams ørret føltes nesten ut som en hval i forhold til karbon stenger. Rått sier jeg bare;)
  3. Har en mage følese at en legere klump vil være tingen. Synes at dart linan kolapser litt når man får nok line i lufta. Dart lina er kort og relativt fortung.. Eikre lina kan være noe. Får sjekke mere data på den for å være sikker..
  4. Hei! Noen som har erfaring med line valg til overnevnte stanga?? Når jeg kjøpte stanga fikk jeg med en Rio Dart line. Personelig så synes jeg ikke den lina passer til den stanga på grunn av lina krever en stang med raskere aksjon. Råd og tips mot tases med stor takk!!
  5. Bjørn81

    Oppegård

    Hoi! Noen fluefiskere rundt i Oppegård området??
  6. Bjørn81

    Patagonia

    Tenkte litt på SØ fiske i sør. Men begge deler frister. Titta litt på nett at man fikk guida 6 dagers tur for ca 14000kr ikke så ille det..
  7. Bjørn81

    Patagonia

    Hoi! Noen som har vært og fisket i patigonia?? Noen som har tips og råd til en som har lyst og ta seg en tur dit...
×
×
  • Opprett ny...