Gå til innhold

AronSvenningsen

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Han var helt kanon!!! Er så glad i dette formuet<3
  2. Ah, tøft! Da blir det planen i morgen, så skal jeg laste opp noen stemningsbilder samt fangst hvis man skulle være så heldig! Tusen takk for informasjonen!!!!!
  3. ah, kult! Takk skal du ha! Det er akkurat det jeg var å utkikk etter:P En fin liten plass hvor jeg kan øve samtidig som fisken kan bite og ikke bare betong rundt meg! Jeg tar toget til hakkadal og går av der. Kan jeg se vannet derfra? http://kart.gulesider.no/m/9lVJK Området mellom Sagdammen og Hakadal ungdomskole er koselig. Man får litt jungelfiskefølelsen, samt at man kan være ganske sikker på at her både vaker og biter det Takk min gode mann! Er det der toget stopper? og hvor ligger skolen ? Ikke bli oppgitt over spørsmålet, men jeg har aldri vært der før
  4. Skal du ha noen forhåpning om ørret, så må du nok høyere opp i elva hvor vannet er mye klarere. Hakadal stasjon er et fint utgangspunkt. Kanskje ikke den største fisken, men det er nok av dem(harr/ørret), og elva er kul å fiske i. Vadere er kjekt Gjedde kan du få i hele elva, men området Dynovika helt ned til utløpet av Leira er allright. Det vil ilallfall by på litt mer enn bare betong, støy og stål ah, kult! Takk skal du ha! Det er akkurat det jeg var å utkikk etter:P En fin liten plass hvor jeg kan øve samtidig som fisken kan bite og ikke bare betong rundt meg! Jeg tar toget til hakkadal og går av der. Kan jeg se vannet derfra?
  5. Jeg håpet å fiske etter gjedde og ørret, men jeg skulle gjerne tatt i bruk vadebuksen. Nitelva er egentlig ikke noe must, men jeg har hørt så innmari mye om den. Om noen har noen fine plasser til å fange en gjedde eller en ørret på flue OG jeg får tatt i bruk vadebuksen hadde jeg satt kjempe pris på om det kunne blitt delt:) Har lært meg å kaste med flue nå, så er veldig ivrig:P
  6. AronSvenningsen

    Nitelva

    Jeg lurte på om noen kunne forklare meg hvordan jeg kommer meg fra leiligheten i oslo, til en egnet fiskeplass i nitelva, Uten bil og kun med offentlig transport. Noen som kunne tatt seg litt tid til å forklare stegvis hvorjeg går av, hvor jeg går for å komme til en fiskeplass i nitelva? Takk på forhånd!
  7. AronSvenningsen

    Snørevalg

    Kjøpte nettopp en 9´5 stang, kiprox eller noe heter den. Jeg har akkurat startet med fluefiske, men har fått fortalt at det lønner seg å bytte ut snøret som følger med "startpakken" som jeg har kjøpt. Noen som kunne gitt meg et spesifik navn på ett snøre som jeg kunne bestillt ? Fisker mest i marka og av og til litt lett SØ fiske. Takk for svar:)
  8. rapport fra turen Fredrik ?
  9. Dette settet kjøpte jeg selv to uker tilbake. Sitter i akkurat samme båt som trådstarter. Det jeg kan si er at jeg er veldig fornøyd, lærer meg fortsatt og kaste:)
  10. Kjempefint, takk for svar! Jeg skal ta meg en titt!
  11. Jeg har tittet rundt på formuet her, og jeg går så i surr av alle disse forkortelsene og betegnelsene. Prøver å finne en grei stang jeg kan fiske ett gjedde og sø med, har en 9 fot 5 stang? Har nettopp startet med fluefisking, så kunnskapene er veldig ferske- De jeg har ihvertfall Trenger bare en helt vanlig og grei stang som er lett å kaste med, samt en line som passer bra. Noen som har tips? ikke gjør det innviklet, væææææærsåsnill <<l
×
×
  • Opprett ny...