Gå til innhold

Magn1sx

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Joda, men fikk det ikke til. sånn ja, men du har igjen en dag til ? truls kom jo med ett godt forslag....ellers så må du bare øve deg ute på plenen, god trening det:) Jepp, imorgen! Ja, skal gjøre det!
  2. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Joda, men fikk det ikke til.
  3. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Takk for alle svar. Var på mitt første kurs idag << MEN, har dere noen tips til hvordan dere får ut snøre? Samler seg bare i en løkke hos meg...
  4. Magn1sx

    Fluer til nybegynner.

    Men funker disse fluene greit på denne tiden av året? Er boksen med fluene greie?
  5. Magn1sx

    Fluer til nybegynner.

    Hei, har akk fått mitt fluefiske utstyr, men mangler da fluer. Så på denne pakken : http://www.solvkroken.no/produkter/fiskeutstyr/fluefiske_0/solvkroken_fluesett_0/Solvkroken_fluesett_torrfluer_ Passer den bra til denne tiden av året? Fisker for det meste i rolig elv og helt stille vann. På forhånd takk, Magnus.
  6. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Ja, nå har jeg fått utstyret mitt. Men det jeg lurer på, fordi jeg kjøpte med tippet, skal jeg knyte den på enden av leadern ja? Og hvilken knute?
  7. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Da var det kjøpt. Gleder meg nå, må bare få skaffa fiskekort nå.
  8. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Denne da? : http://www.flue.no/products/marc-petitjean-cdc-oil Men fortomsmateriale?
  9. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Du gidder ikke sende link til en side som selger fortomspiss og impregnering? Men er det veldig viktig med impregnering? FLyter ikke flua uansett?
  10. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Nei lågen. Som går ned fra lesjaskogsvatnet og mot sør. Nedover gubrandsdalen. Ja gudbrandsdalslågen jeg mente hvor bor du da ? Lesja.
  11. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Nei lågen. Som går ned fra lesjaskogsvatnet og mot sør. Nedover gubrandsdalen.
  12. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Ja, sendte deg adressen nå. Takker. Men den pakken, Jeg kan ta den ut fra pakken og starte og fiske? Den mangler ikke noe essensielt? Utenom ei flue?
  13. Magn1sx

    Starte med fluefiske.

    Hei folks. Navnet er Magnus og jeg har da tenkt å starte med fluefiske. Har lest en del tråder inne her, sett noen filmer, men før jeg kjøper noe vil jeg spørre om dere har noen anbefalinger til pakker jeg kan kjøpe. Jeg skal fiske fjellørret og ørret i lågen da jeg bore like ved. Tror klasse 5 vil passe meg? Har uansett sett på denne pakken Pakke : http://gero.no/produkter/fluesett/guideline-kispiox-sett-9-fot-klasse-5.aspx Tror dere den pakken vil passe en 100% nybegynner? Dere har ikke tips til noen fluer også? - Magnus
×
×
  • Opprett ny...