Gå til innhold

matsniko

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Dro opp min første blanke på 600 gram forrige helg på Hvaler. Jeg hadde funnet et sted jeg trodde var perfekt, men så kommer det en fyr og sier at dersom vi jakter sjøørret bør vi gå 300 meter lenger bort. Den plassen var i mine øyne alt for dyp, og kun tang i bunnen. Det værste var at jeg hadde dratt fra sjøboksen min i Oslo og brukte en streaking caddis. OG jeg hadde gitt opp så jeg bare sveivet fort inn det siste kastet med blikket et helt annet sted da det bet. Kjenner at det hadde vært mye enklere om jeg fikk den første på alt jeg trodde jeg hadde lært og ikke på det helt motsatte
  2. Enig med deg Tasos. Blir vanskelig hobby dersom man må kjøre timesvis hver gang. Har i hele barndommen egentlig hørt at det er bra med SØ i oslofjorden, så det er forferdelig trist med alt overfiske. Jeg har enda ikke vært på en fisketur det siste året, hverken flue eller haspel uten å møte minst en gjeng som har flere stenger med bjelle på.
  3. Ah, tok en tur for å sjekke bunnforhold etc der i går, men ble bare kjørende rundt. Alt er jo privat utpå den øya. Får prøve igjen!
  4. Hvor er det du egentlig parkerer på malmøya?
  5. Hehe sånn er det når man er nybitt. Da må man ut på småturer hele tia selvom fjorden virker tom.
  6. Fiskevollen er vel det eneste stedet jeg faktisk har fiska Ingen fangster å melde fra meg selv, men møtt på et par som har hatt et par gode turer dit tidligere i sommer. Kommer til å dra tilbake dit.
  7. Stikker til Hvaler om et par uker. Har skjønt at det er tusenvis av hotspots der, så da kan kanskje noen PMe en eller to mindre hemmeligheter? Har brukt litt sider og funnet ut at området rundt Skibstadsand kan være bra, for de av dere lokalkjente!
  8. Takker igjen for mange svar! Hvis noen skal ut å fiske i (primært i)bundefjorden, og ønsker en uerfaren pjokk på slep er det bare å skrike på PM =)
  9. Må bare elske dette forumet! Makan til svar og behjelpelighet hadde jeg ikke regna med =) Ja, jeg har brukt såpass med tid her at jeg vet det finnes masse nyttig info rundt omkring, det er bare det å finne akkurat det som gjør meg klokere i jungelen. Så trenger det litt inn med t-skje i min egen lille trå. Hvordan ser man for eksempel en slik strømning? Er det best før eller etter flo? Tok for eksempel med meg stanga på søndag morgen til en tid jeg hadde lest at det skulle være flo. Problemet var bare at det allerede kl 9 var over 20 grader, full sol og badende rundt meg. Uten å ha mye kunnskap skjønte jeg da at jeg egentlig bare kunne satt meg i bilen og dratt hjem igjen.
  10. Hei! Jeg er fersk i dette gamet. Jeg startet med fluefiske fordi jeg drømte om å se en stor ørret vakende ta en tørrflue, men av en eller annen grunn så er det sjøørreten som har fanget min interesse nå som jeg først har fått en stang og stikke. Det jeg lurer litt på er når dere går på jakt? Jeg ser for meg at det ideelle er å møte flo litt utpå kveldinga. Men har det så mye å si, eller kan fisken like så gjerne bite når solen stråler i fjæra. Jeg har fisket mye torsk med stang i min barndom, men kun møtt på sjøørreten ved ett tilfelle som pjokk. Allikevel virker det som at folk her inne klarer å dra den inn til enhver tid. Skjønner at jeg da har svært mye å lære om dette fisket! Jeg har funnet min favorittplass i bundefjorden, og vært der ett par ganger, men altså ikke truffet noe fisk. Er sikker på at det er en perfekt plass, men at min kunnskap altså skorter.
  11. Ah, men da er det jo oppklart. Bare opplevde ett annet sted jeg ikke fikk sett bildene rett på forhånd. Tusen takk for rask og god service!
  12. Sitter på jobben nå, og har samme problemet her. Kan da virke som det er noe med profilen min? Det som dog er rart er at det er noen bilder jeg får sett. For eksempel får jeg ikke sett disse http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=21636.0 mens jeg får sett de nederst her http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=29613.0
×
×
  • Opprett ny...