Gå til innhold

Yokohama

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kan slettes
  2. Tusen takk for innspill Itte Hackel & Kai-Ove + link 9ls1 (synes dessverre 2 lapper off på en utgått modell fortsatt er litt drøyt). Tok en høyre-venstre-finte på meg selv & gikk for Hardy Zenith 8.6´#4 (nytt snellefeste - MYE finere) - så "testen" til Itte Hackle (virker som du har samsvarende preferanser) og testet - gromstang til akkurat denne biten! 9´ ble litt vel død i fisken på #4, men 8,6´ er bang on!! Veldig kult at et klassisk brand som Hardy er back on track!!!
  3. Mange takk for feedback Itte Hackle! Skal helt klart teste begge - tror fort du kan ha et veldig godt poeng, også ift de kortere kastene (mao der fisken er
  4. De hadde dessverre ikke noen #4 igjen av Helios 1 på Villmarksbutikken
  5. Mange takk Dingle-Petter, sjekker - genialt dersom det stemmer
  6. Skulle ideelt sett hatt en Helios 1 (liker designet mye bedre) - men virker ikke som det er mulig å gjøre noen veldig bra deals på den nå, så da får det heller være dersom 2'ern har blitt bedre.
  7. Skal ha en ny #4 stang til sesongen & har siklet med inn på Helios 2, men er usikker på hvorvidt jeg skal ha mid eller tip flex. Fisker med Loomis GLX Max 9' #5 på fjellvann/i elv fra før & Loomis NRK 9' #7 i sjøen resten av året, men vil da gjerne ha en stang som er ennå litt mer "delikat". Logisk sett burde man vel gå for tip flex iom at de jeg allerede bruker er raske stenger (har også vurdert NRX 9' #4 iom at jeg liker feelingen, men lyst til å teste noe annet), men spørsmålet er hvorvidt jeg skulle vært helt gæærn & gått for en mid flex for finfisket på kortere hold. Foretrekker fortsatt stenger som ikke "dævver" i vind & er for ordens skyld sjukt fornøyd med stengene jeg har nå. Noen som har noen inputs/erfaringer så er jeg svært takknemlig - fyr gjerne løs om det er andre spennende alternativer jeg burde titte på også. På forhånd særs mange takk!
×
×
  • Opprett ny...