Gå til innhold

no fish matre

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Det er kanskje ikke mange "likesinnede" på dette forumet, men desto mer morro hvis jeg treffer noen da =). Jeg bruker ikke veldig mye tid på fluefiske, men det hender jeg har stooor glede av å fiske med flue. Jeg må med en gang si at drømmen min er å få tatt ørret på 3 kilo som står og snapper insekter med det perfekte kastet, men det kommer jeg aldri til å oppleve. Akuratt nå drømmer jeg hver eneste dag om våren når jeg skal til Etne, og ta turen opp i Fretteelva. Jeg har fremdeles en av mine største fiskeopplevelser fra denne elva i fjor. Jeg og to av mine brødre (han ene fisket med flue for første gang) var der en varm fin ettermiddag, og vi kunne kaste på vakende fisker, i en glassklar "perfekt" elv, i noe av det fineste av natur verden kan skilte med. Etter noen småfisker gikk det på en "kjempe" på 150 gram midt i strømmen. På min #3 stang som jeg nettopp hadde fått kjentes det ut som det var laks som var i andre enden når fisken fikk litt hjelp av strømmen. For meg var dette en kjempe fight, som jeg ikke har glemt enda. Prikke over i'en var når jeg kunne hove den i en trehov som jeg hadde drømt om så lenge. Drømmen til neste år er jo selvfølgelig å få fisket der dobbelt så mye, og kanskje bryte 200 grams grensa!! =) Jeg har fått større fisk enn dette, men jeg har aldri hatt en så komplett opplevelse. Hvis det finnes noen andre på forumet her som også har store fiskeopplevelser, uten å trofefisk, så leser jeg mer enn gjerne ett innlegg.
  2. Kanskje litt sent nå, men du skal kanskje fiske til neste år også =) I Seljordselva/Bøelva ble det tatt en del fin fisk i fjord. Det er jo ikke så langt ifra Oslo.
  3. Har hørt at det finnes en del fine vann i Siljan området. Vet du om det finnes noen fine elvestrekkninger med halvkilos fisk i disse områdene? Har du lyst å til å guide oss fire i første del av juli?
  4. Tenkte da området Tessungdalen, Mår. Vi er 4 nybegynnere på fluefiske som har som mål å bryte halvkilos grensa på ørret i Norge. Fikk ett tips om at gjennomsnitt vekten i Tessungdals elva var på halvkiloen, mens andre sier det bare er bekkørret der. Vi trenger ikke å vite om de beste plassene med kilosfisk, men vi setter stor pris på tips som er med på å la oss bryte halvkilos grensa. Gjærne andre steder i sør/øst/vest Norge.
×
×
  • Opprett ny...