Jump to content

JørgenH

Members
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

 1. Ja Tenkte å ha med pumpe slik at jeg kan justere. Takk for tipset med bellyen på sekken Skitt fiske! Okei Haha...har hørt noen historier om bellyer som har eksplodert, håper det for all del ikke skjer min. Så jeg tar ut litt luft når jeg er ferdig med å fiske. Tusen takk for svar! Det hjelper veldig Forresten...så er fan...bare så du er klar over det liksom
 2. Heisann! Skal på en overnattingstur om ikke så lenge og tenkte da å ta med meg drifter´n Den skal være oppblås når jeg går til vannet der vi skal fiske, men etter vi har fisket så lurer jeg litt på om dere tar ut luften av bellyen om natten...eller om dere lar den stå fullt oppblåst? Spiller det egentlig noe rolle?
 3. Tusen takk for tipset Morten, det setter jeg pris på
 4. Spiller fargen noe forskjell a Glenn? ;D
 5. Hei Victor! Den der så fanken meg ikke værst ut . Trur bare jeg skal kline til jeg Takk for tipsene Arnt Det er slik hos meg og. Noen turer skal jeg gå en liten stubb, mens andre bare ett bare hundre meter. Så det er noe med dette og velge rett båt. Tenkte ikke jeg skulle investere i to båter, det blir vel senere . Skal gå på utkik etter Caddisen Du har rett i det du sier Victor. Tenker litt på det selv, at når jeg først må ta med bellyen så må jeg også ta med pumpe (om den ikke er pumpet opp fra før av da selfølgelig)
 6. Eller bare glem det, bruker bare kjeften å spør de
 7. Hehe Den er grei! Da blir det vel en tur til xxl Men vet du om det følger med pumpe og svømmeføtter?
 8. Sjønner hva du mener Lars Har hørt at den Drifter´n har det, men er ikke sikker på berkley
 9. Heisann Har snart tenkt til å kjøpe min første belly boat og lurer på hvilken båt som er den "ultimate"? Ser at skittfiske selger berkley pakker med både pumpe og svømmeføtter i samme slengen. Er det noe å kjøpe? XXL har Guideline Drifter båten til 2300, men er usikker på om det følger med pumpe og svømmeføtter. Skal sies at jeg har gavekort på xxl på 1400 bare så dere vet det. Har ikke tenkt å bruke mere enn 2500kr Hva trur dere?
 10. Var ikke lenge siden jeg oppdaget denne siden, å det er jeg så jæ**a glad for Har fått svar på absolutt alt jeg har spurt om og litt til! Det er tonnevis med flinke fluefiskere her som sitter på så mye, både erfaringer og kunnskaper. Og det er dette vi nybegynnere som meg er ute etter. Helt perfekt side!
 11. Helt klart ikke Leptoer, nei;) Og en veldig god beskrivelse av Leptofisket slik det er kjent fra f.eks. Nordmarka. I fjellene nordpå, der jeg fisker mest, er det litt annerledes. Vespertina finnes det nesten ikke, derimot er det masse marginata, og den friklekker gjerne midt utpå vannene, også over temmelig dypt vann. Det kan være temmelig store klekkinger fra midten av av juni til midten av juli, og tidsrommet varierer med høyde over havet og selvsagt årets isgang. Så dette varierer sikkert litt fra biotop til biotop, og det er jo nettopp det som gjør det så spennede;) Ellers er det som Bjørnar sier også mye Cloeon-døgnfluer og noe Siphlonorus utover høsten. Hadde en veldig fin klekking av Cloeon Simile (tror jeg det var) i et fint fjellvann i begynnelsen av september i fjor, med bra med vaking. Interessant Håvard, absolutt !
 12. Hei Rodswinger! Tusen takk for tips! . Veldig interessant det du skriver her - supert! Skal si deg at du har rett i det du sier, stemmer fint overens med det som har skjedd meg på slike vann. Har aldri fått fisk på en døgnflue imitasjon, fordi dette ikke er hovedtungen av insekter der oppe kan du si. Har både mygg, maur og vårfluer i boksen, så de er klare til å "rykke ut" vis det skjer Har ikke bundet Libelle ennå, men det blir vel helt sikkert etter hvert . Sier ikke at jeg må ha med meg døgnflueklekkinger men det er liksom noe ekstra med det å ha opplevd en døgnflueklekking (tror jeg) Hei Bjørnar! Takk for gode råd! Synes det tipset om fiskedagbok virket helt supert og ikke minst smart. Skal si deg at jeg skal begynne å skrive fiskedagbok! Skal selfølgelig ta kontakt vis det er noe
 13. Hei Håvard! åååjaaa! . Viste jeg ikke, trudde det bare ville være klekkinger av L.Marginata og Vespertina om sommeren, og da mener jeg slutten av mai og helt frem til slutten av Juli. Sorry, men er vel litt mangel på kunnskaper her i forhold til insektsliv. Pluss at jeg er på et nybegynner nivå Er vel bare å holde utkjikk så får vi se hva som skjer Helt herlig video foresten
×
×
 • Create New...