Gå til innhold

quijibobo

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fikk fisk på once&away, og superpuppan! Jeg hadde ikke tid til å binde de andre.. Tusen takk for tipset
  2. takk for tips! Bort å prøve igjen i kveld
  3. Jeg så ingen insekter! Det var noe mygg i lufta, men ingenting som lå på vannet. ingen bevegelser heller. Jeg fisket superpuppan med bevegelse, under vannfilmen.. Skal teste cdc-mygg neste gang.
  4. Var på fisketur i kobberdammen (bymarka trondheim) i går kveld. Startet fisketuren med å ta 3 gode fisk på superpuppan krok 14. En time senere er det massevis av vak, men da er ikke superpuppan noe populær lenger. Det var insekter på vannflaten. Prøvde å gå opp og ned på krokstørrelse, uten hell. Noen som har noen formening om hva fisken tar underr slike klekkinger? Tusen takk for svar!
  5. Tusen takk for svar! Har du noen formening om størrelse på vårfluene? Overhørte noen i elva som mente at fisken bare tok e12 #16.. Har du noen erfaring med denne?
  6. Noen som har noen tips som er gode på denne tiden i Trøndelag? Ser det er noen få vårfluer på vannet, men ikke mye. Har hatt varierende hell med streaking caddis, og rakkelhanen. Noen som vet av noen gode vårflue nymfer og klekkere som kan fungere? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...