Gå til innhold

blomsten76

Members
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for svar Ja jeg skal høre litt med fiske-kompisene hans også.. Men tror gavekort på en fisketur-weekend eller noe hadde falt i smak.
  2. Ja det glemte jeg å skrive;) Han fisker som oftes etter ørret/laks/harr tror jeg.. :-\ I små vann og elver. Reiser på mange fisketurer iløp av året. Hoveduren går til Rena sammen med kompiser. Men du ga meg en ide om en turer her i norge..Så tusen takk skal søke litt! Og vadebukse har han nettopp kjøpt seg! Noen bra fluestenger å anbefale?
  3. Hei Jeg har lenge sett etter en bursdagsgave til min mann,som er en aktiv fluefisker. Han har en del utstyr,så er vanskelig å komme på noe han ikke har. Men alltid noe man trenger og ønsker seg har jeg forstått. Så jeg tar sjangsen på å spørre dere her inne om hjelp.Håper dere kan komme med tips? (han er ikke noe god på data,så han er ikke inne på denne siden.Det har jeg sjekket ) Hva hadde dere ønsket dere? Hva får en aldri nok av? Tips til en god fluefiskestang mottas med takk også. Gjerne linker til nettsider
×
×
  • Opprett ny...