Gå til innhold

Fredrik Luhr Dietrichson

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Fredrik Luhr Dietrichson vant dagen sist 21. juni 2014

Fredrik Luhr Dietrichson hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Takk for tips folkens. Stor mygg og steinfluer er notert. Spesielt sistnevnte hadde jeg ikke tatt høyde for i flueboksen, så det kommer godt med. Blir nok 50/50 mellom å prøve seg i både elvene Røa og Grøtåa, og stillefiske på Røvollfjellet, Kratlland og noen av håene. Ikke all verdens værmelding kommende uke, men variert vær i det minste. Får håper det slår positivt ut og setter i gang noe spennende!
  2. Jeg skal inn i Femundsmarka neste uke. Som mange steder i landet har det også her vært en uvanlig sein vår. Er det noen som har oppdatering hvordan dette har slått ut med tanke på klekkinger i Femundsmarka på denne tida? Hva kan jeg forvente å treffe på der inne nå? Har vært der flere ganger før, mest vinterstid. Så er kjent med vannene, men ikke med innsektslivet og klekkingene. Alt godt, F
  3. Takk skal dere ha. Denne forklarte mye! Greit å vite at maur gjerne står på menyen selv om det ikke er vakfest eller store sverminger som man ser.
  4. Hei. Har et spørsmål angående maur her: Kom nettopp hjem fra en uke med fiske i høyfjellet østafjells. Akkurat rundt tregrensen i traktene rundt Haukelifjell (850 - 1000 moh). I skogbeltet var sommeren kommet godt i gang og det var ganske bra bett. Ikke så mye vakaktivitet, men fisken tok fjærmygg og gikk å nymfet seg like under overflata (når det var vindstille). Når jeg sjekket mageinnholdet viste det seg at den var full av ganske små maur. Det blåste en del alle dagene, kombinert med sol, varme og tørt vær. Så kanskje ikke så overraskende at det var maur. Men det som forundret meg er at jeg aldri så noen maur på vannet, jeg så veldig få vak (unntatt da jeg mener fisken tok fjærmygg) og jeg klarte heller aldri å få ørreten til å ta maurimitasjonene mine. Noen som har erfaringer med slike situasjoner? Er det sånn at mauren synker i vannet? Bør jeg i så fall få presset maurimitasjonen under overflata? Og hvordan fisker den best tror dere? Med litt bevegelse, når den synker, når den stiger?
×
×
  • Opprett ny...