Gå til innhold

PSp e

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Standard spylevæske inneholder vel som oftest isopropanol. gjør det ikke? http://www.biltema.no/no/Bilpleie/Spylervaske-og-Frostvaske/Spylevaske-36500/
  2. Her er det vel bare å si enig! 6-eren oppfatter jeg også mer lik 4-eren i aksjonskurve. 5-eren mener jeg å huske er mer lik 8-eren.
  3. Enig, og tanken har streifet meg mange ganger, det har vel blitt produsert mye bra på de 20 årene. Men det har seg slik at det også har blitt produsert svært mye som ikke passer med min smak. Spørsmålet som sikkert har blitt diskutert mange ganger her inne, er om det er stangaksjon (tapering?) eller type grafitt som fører an i utviklingen av bedre stenger. Selvfølgelig er det nok en kombinasjon, men jeg holder en knapp på stangaksjon som den førende i forhold til type grafitt. Timing på når de ulike stangseriene ble lansert ( med reklame osv) tror jeg også er en vesentlig faktor! Sage sin SP-serie på starten av 90-tallet var en høydare. Lettkastede stenger som gjorde det lettere å kaste langt og presist. Samtidig ble det trendy med fluefiske da Brad Pitt svingte stanga (Jason Borger) i Montana. Tror dette var med på å gjøre SP-serien veldig vanlig, og mange har den jo fortsatt som favoritt. SP+ var forut for sin tid da den kom mener jeg, og ble først å fremst populær i kretser som kastet myyyyye og langt med flue. Så vidt jeg vet ble ikke den serien videre populær i USA. Men for enkelte er serien fortsatt kjær, og selv om mye har skjedd med tanke på grafittutvikling, så er min mening at den fortsatt leverer så det holder. Men du Itte hackel skriver du har sp+ og har prøvekastet one og method i klasse 4. Hvordan er de sammenlignet med sp+?
  4. Vi får se da vettu, hvor mye vil du ha? :-) Todelte eller tredelte? Har todelte 490 og 690 sp+ selv, de er mine favoritter. Synes imidlertid todelte blir litt tungvint å drasse på, og kunne tenkt meg 3-delte Eller så vurderer jeg å få tak i nytt, og ser på muligheten til å få tak i TCX, ettersom denne visstnok skal være den raskeste (eller kanskje stiveste stanga) sage har produsert. Tviler imidlertid på dette, ser liksom ikke for meg noe særlig stivere enn sp+. Så - noen som har noen erfaringer med TCX? Gjerne opp mot SP+ serien.
  5. Hei! Håper noen kan hjelpe meg her. Noen som har prøvd sage 490 tcx og som kan beskrive den? Helt supert hvis det er noen der ute som også har prøvd sp+ 490 (jeg kjenner sp+ serien veldig godt...) og som kan sammenligne disse to stengene med hverandre. Det samme gjelder forøvrig modell 690 tcx vs 690 sp+. Har du generelle betraktninger om tcx, kjør på, jeg tar de gjerne i mot! Vet at dette ikke er et kjøp/salg-forum, men hvis du som leser dette skal kvitte deg med noen sp+ eller har noen deler, send meg gjerne en pm. På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...