Gå til innhold

dbye

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Dette er kun brukt 2 ganger i fjor. Stangen og snellen er plettfrie, kun et par riper i tuben. Anses som nytt. Loop Cross S1 #4 Loop Opti Creek #2-5 Loop Opti Stream WF #4 (Orange/Ivory) Pris 5500,- Ordinær pris 11770,- Ligger bilder på min Finn.no annonse. FINN-kode: 76446241
  2. dbye

    Ny stang!

    Jeg er da ingen hater Stangen måtte i koste 8000, men kunne gå for noe opp til den prisklassen hvis folk mente det var noen kjempekjøp der ute. Pr i dag låner jeg en stang som koster 500,- (nypris). Føler jeg fortjener en ny og bedre stang..selv om det kanskje ikke skal så mye til! Kastingen min er det ingen problem med. Tenker ikke; dyr stang, bedre kast. såpass stykke på vei har jeg kommet inn i denne sporten. Sett etter noe brukt en god stund nå. Som regel for sent ute hvis det er noe jeg vil ha. Takk for svar.
  3. dbye

    Ny stang!

    Hei. Er ute etter en ny stang 7#. Fluefisket i 3år nå, så har fått scoupet til meg litt erfaring. Blitt enig med meg selv at prisen ikke skal over 8000,- Noen som kan anbefale noe i den prisklassen? Har selv siklet en del på en Orvis Helios 2.0, er denne noe særlig? mvh
  4. dbye

    SØ PROBLEM!!

    En mnd fra nå begynner vel tempen å komme seg tenker jeg. Skal prøve ut noen tobis varianter og små lopper imorgen. Har satt all farten jeg klarer på flua, følte at jeg brøt lydmuren under vann. Nå har jeg fått litt tips som jeg skal teste ut. Nå må det bare bli fisk! Takk for hjelpen folkens.
  5. dbye

    SØ PROBLEM!!

    Av det jeg har klart å se så er det en del skjær ut mot havsiden av plassen. Hadde noen følgefisk(sø) som daffet etter fluen.Kun en hau av makrell og noen kjeksa horngjel som ble dratt i land. Fisket fra 08tiden til 2330, mye sol og vind fra nord. Aldri hatt noe bra sø fiske når det har vært mye sol og varme dager. Skal prøve få fisket natt til søndag, skal være litt annen vind og noe regn. Tenker selv at det er for varmt i sjøen enda, tempen holder 18grader per i dag.
  6. dbye

    SØ PROBLEM!!

    Har fått fisket rundt dette områtet noen dager. Har variert med inntrekkene, men ikke prøvd så lange pauser. hmm, prøve det imorgen om været lar seg gjøre. Vet det er noen elver som renner ut lenger inn fra der jeg står. Retningen de svømmer er ut mot åpent hav. Merkelig at dem kommer til ca samme tid de dagene jeg har vært der? Den ene fisken i dag var så stor at jeg skalv! Tipper den var en 3kg++ easy. Har fått en 1.9kg 1km lenger ned i gata, men det var tidlig på sommmeren når sjøen ikke var så varm. Så ikke ut som noen av dem ble redde da de holdt samme daffe tempoet hele veien så lenge jeg så de. Utrolig spennende, men merker håret detter av samtidig. Skal nok knekke koden til slutt! Takk for tips. Fikk jeg fylt opp motivasjonen igjen;)
  7. dbye

    SØ PROBLEM!!

    ser den stikker snuta inn i tangen. Regner den gjør det for lete ettermat? Veldig slapp i bevegelsene, akkurat som den egentlig ikke gidder det den driver med. 100% sikker på at dette er sø. Stått en meter i fra den når vannet er så klart som det kan bli.
  8. dbye

    SØ PROBLEM!!

    Hei. Jeg har nylig funnet meg en spott med en marbakke hvor det kommer noen seriøst store sø forbi til samme tid hver dag. Størrelse STOR! Har prøvd en del fiskeimitasjoner, vaskebjørner, lopper og reker. Å de med forskjellige size, stor til liten. Fisken er ikke noe interessert i noe. Ser ikke på fluene en gang, enda de går rett forbi kjeften på dem. Noen som har noen ide om hva pokker dem er ute etter? Mvh
×
×
  • Opprett ny...