Gå til innhold

torger93

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei! Jeg og en kamerat har planlagt fisketur til Selbu området i overgangen Juni/Juli. Vi har håp om noen fine dager med tørrfluefiske i Nea og Tya. Ser at værsidene spår litt rufsete vær nå i siste del av Juni. Lurte på om noen kunne kommet med en statusoppdatering på vær, vannstand og eventuelle klekkinger? Tips om gode strekk med bra fiskemuligheter for flue hadde også kommet godt med! På forhånd takk! :-) Mvh Torger
  2. Heisann. Akkurat flytta til Horten fra Gudbrandsdalen, og er på jakt etter noen fine elver/vann for tørrflue fiske etter brunørret! Er ikke så godt kjent i området, men var innom inatur.no og fant Siljan JFF en times kjøretur unna Horten, så ut som mange fine vann i dette området. Tips til gode vann i Siljan/Vestfold området mottas gjerne! Mvh Torger :-)
  3. Heisann. Akkurat flytta til Horten og tenkte å få til noen fisketurer i ferskvann, på jakt etter noen skikkelige brun ørreter. Var på inatur.no og fant siljan jff sine vann. Lurte på om det var noen som kunne tipse meg om noen fine vann der i området for fluefisking, og helst med ørret større en 200g. Tar imot alle tips i Siljan / Vestfold området! :-)
×
×
  • Opprett ny...