Gå til innhold

Andreas Sumstad Arne

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/andreas.arne

Nylige profilbesøk

964 profilvisninger
  1. Takker for svar. Har kjøpt nokre Whiting bugger pack. Vert spanande å teste, er på på veg i posten:-D
  2. Hei! Er nokonlunde fersk når det gjeld flogebinding. Det eg tykkjer er det vanskeligste er å legge fint hackle. Kva materiale nyttar de som hackle til laksefluer? Lurer spesielt på kva materiale de nytter som kroppshackle? Eg har brukt "cock hackles" kjøpt laust i pose. Tykkjer desse har for lange fibre og legg seg ikkje fint. Har de nokre tips til gode materiale og korleis legge hackle fint?
  3. Anbefales, god kvalitet på bitene.
  4. Takk for tilbakemelding. Bruker perfection loop, men synes den blir litt klumpete. Noen som har erfaring med å bruke aquasure over knuten for å gjøre overgangen glattere?
  5. Hei! Kva slags knute brukar de på mono/nylon skyteline? Vil ha ein knute som byggjer lite, altså ein knute der du kan klippe tett inntil knuten.
  6. Nokon som har tips til klump som passer til stanga, og ikkje minst vekt?
  7. Hei igjen! Takknemleg for at de deler erfaringar. Gløymde å skrive at utstyret skal brukast i sjø. Det vert nok ei 9'er stang. Det eg har kasta med sølv tidlegare også. Ang snelle er Danielsson snelle som ligg i mitt sjikte. Kva erfaringar har de mtp ekstra spole vs å bytte snøre på snella?
  8. Ok, takk for erfaringane. Har de nokre tankar kring val av snelle for sjøørretfiske ?
  9. Hei! Skal investere i utstyr for fiske etter sjøørret. Bor på midtvestlandet. Har landa på at eg vil ha ei sage method #6. Men er litt usikker på kva lengde eg skal gå for. Er det nokon som kan komme med sine erfaringer? 9,1 eller 9,6? Ynskjer også innspel på snelle som passer til stanga? Ynskjer ei med ei ekstra spole for hurtigare å byte snøre. På førehand takk for alle innspel :-)
×
×
  • Opprett ny...