Gå til innhold

tkh

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. ...og dessuten - hvordan kommer jeg i kontakt med Lillehammer Sportsfiskeforening?
  2. Takk for mange nyttige innspill. Med den våren vi har hatt til nå binder jeg fluer, og lader kanonen i påvente av at sommeren skal melde sin ankomst på fjellet. Noen som har peiling på elva som renner i vestere Gausdal, samt småelva som renner gjennom Saksumsdalen. Særlig sistnevnte ser ut som innbyr til geriljafiske dersom det er ørret der.
  3. Takker for de tipsene der - jeg tenkte imidlertid mer på sessonger i ulike typer vann og elver. På fjellet ligger isen fortsatt. Noe lavere, ca 500 moh. er vel isløsning like runt hjørnet, og forholdene dermed tilsvarende Østmarka og Nordmarka for noen uker siden. Dette er forhold jeg forsåvidt kjenner fra før. Mest usikker er jeg på når man kan fiske med tørt i de større elvene nede i dalen og noe høyere opp. Hvilken betydning har vårflommen for fluefiske? Når blir det fart i innsektene her - vannet er jo kaldt som krokanis til langt utpå sommeren! Bør jeg binde fluer frem til juli :?:
  4. Har nylig flyttet fra Oslo til Lillehammer og føler at jeg må starte på nytt når det gjelder hvor man fisker til hvilken tid - isen går midtsommers på fjellet og i Lågen må jeg forholde meg til flom og sånn...Noen som kan tipse meg om hvor man fisker når - med tørrflue.
×
×
  • Opprett ny...