Gå til innhold

Magnuslol

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Er det noen i Lillehammer området som kunne tenkt seg å hatt med en nybegynner på litt fiske? Hadde vært fint med litt veiledning og sånt :-) Send gjerne en PM om du er interessert :-) Håper på positiv respons!
  2. Magnuslol

    Filmer på nett.

    Takk for gode tips! Det at det er fort gjort å få uvaner er jeg klar over, og da tenker jeg at hvis man er veldig disiplinert mtp teknikken og eventuelt filmer seg selv når man øver så er det også lettere å luke bort feilene fortere. Jeg har heldigvis venner som er meget gode fluekastere som kan hjelpe meg med teknikken, og de vil hjelpe meg og se filmene jeg kommer til å ta av treningen. Jeg mener selv at det å kombinere filmer på youtube og fluekastekurs er en fin ting, og det er den måten jeg kommer til å lære best av! Alle har forskjellige meninger om hva som er best, og det vil derfor være unødvendig å diskutere dette for det er ingen som har fasit på hva som er best. Det er opp til hver enkelt å finne ut hva som er best for seg selv.
  3. Magnuslol

    Filmer på nett.

    Ja, klar over at det er bedre med kurs, og skal nok prøve å få kommet meg på det. Men nå spurte jeg om filmer på nettet som også kan hjelpe, så håper at denne tråden kan handle om filmer som er gode for nybegynnere! Edit: Takk for tipset om Mel Krieger! Så ut som det var noen bra tips der! (Hvis jeg høres frekk ut, så prøver jeg ikke være det altså )
  4. Magnuslol

    Filmer på nett.

    Hei. Det finnes mange forskjellige filmer på nettet for nybegynnere, så jeg lurer på hvilke filmer bør man starte med å se på? Jeg har aldri prøvd en fluestang, men har nå skaffet meg en så det blir nok mye øving fremover! Hvis dere har noen gode filmer som finnes på nettet (feks Youtube), så hadde jeg satt pris på om dere ville dele de. Jeg trenger ikke filmer med ALLE forskjellige kasteteknikker, men først og fremst er det greit å starte med noe enkelt. Setter stor pris på all hjelp :-)
×
×
  • Opprett ny...