Gå til innhold

kaa

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kaa

  1. kaa

    Scierra hms v.2 9/10 14.3

    Jepp den er solgt.
  2. Den er grei. Jeg er ikke nå paragrafrytter. Men prøver å få frem noe positivt istedenfor å rakke ned på et merke bare for at det er mye skrive feil på hjemmesiden. Jeg har kjøpt en stang hos thomas på nordis. Og vært så heldig å få prøve noen andre stenger. Så har jeg skrevet hva jeg synes om produktet. Hvis det blir tatt for snikreklame så tar jeg det til meg. Men skal det da være lov å rakke ned og oppfordre til å ikke handle på et sted?
  3. jeg prøver utstyr for nordis. jeg synes ikke det er galt å si sin mening om det på forumet.
  4. Heisan. Nå har jeg fått prøvd nordis 10 fot klasse 7 jeg brukte en klump på 17 gram å det fungerte meget bra til vann og overhode kast. En meget spennstig stang og fin aksjon. Anbefaler folk til å få prøvd stenger fra nordis. Jeg er blitt positivt overrasket over hva di har fått til.
  5. kaa

    Nordis 13.7 9/10

    Nordis 13.7 en meget bra stang til salgs for 4150kr. Har en fin aksjon så den er meget lettkastet med klomper mellom 34 og 38 gram stangen er kun prøvekastet.for mer informasjon gå inn på www.nordisnorge.com
  6. kaa

    Nordis 11.3

    Nordis 11.3 anbefales. Jeg var så heldig at jeg fikk teste nordis 11.3 det var en positiv opplevelse. En nydelig liten tohandstang til smålaks og sjøørret. Har brukt klumpvekt på 22 og 24 gram å det fungerer utmerket.
  7. Scierra hms v.2 9/10 14.3 Hel og fin stang til en billig penge. Selges for 1200kr
  8. Jeg har handlet på nordis og fluene så pene ut. Jeg kjøpte en nordis 13.7 den ha en fin aksjon og var lettkastet med en skyteklomp på 37 gram.jeg snakket med thomas han er fra polen og har bodd i norge i noen år. Bra service og rask levering. Bra at noen tør å prøve.
×
×
  • Opprett ny...