Jump to content

dahlern90

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Noen i området som har noe erfaringer fra nordelva i skage i namdalen? Noen som kanskje har noen tips og komme med eller enda bedre lyst å ta meg med på en tur i nærmeste fremtid?
 2. Hei. Noen som har lyst å fortelle om et vann eller to jeg kan teste ut her i follo. skal være her en ukes tid og får nesten en hel dag med dødtid mellom 17 mai feiring og kurs. Noen som har gode erfaringer herfra og har lyst å dele litt informasjon? dro derfor med meg stanga og tenkte å få til en tur. Må forsåvidt ikke være et ørret vann, men helst et vann det ikke er alt for langt å gå til da jeg skal bort igjen senere på kvelden. Jeg er i ski, langhus området. Tips tas imot med stor glede!
 3. Se derja! Jeg har den nye logoen ser jeg, og en smule mørkere i fargene var den også. så da var det nok riktig modell. takk for svar!
 4. Får ikke til å legge ut noe bilde jeg altså. Men enkelt og greit. Skal den nye modellen se identisk ut som bilde skittfiske.no bruker inne på sin nettbutikk? Noen som vet..?
 5. Prøver å legge ut bilde her men får det ikke til. Tenkte det var greit å høre med noen andre en de på skittfiske hvis de prøver på noe lureri. Har hørt om andre som har kjøpt den nye modellen og fått den gamle. De hadde Ikke handlet av skittfiske da... men vill bare være sikker. Jeg aner nemlig ikke forskjellen på de utseende messig så jeg er veldig lett å lure til å tro de gamle er de nye.. kan godt hende de ikke er så dårlige de gamle modellene heller altså.. Sier ikke det. For det kan jeg for lite til å uttale meg om. Men.. kall meg gjerne sær.. Jeg syns bare at når det står dem selger de nye modellene og jeg kjøper av dem så skal jeg ha de nye også. De har stengt nå. Får prøve dem imorgen.
 6. Hei hå! Her om dagen bestilte jeg meg vadere fra skittfiske. Jeg bestilte scierra cc3 XP midje vadere. Når jeg fikk den i posten idag og åpnet opp syns jeg det var noe rart. Det lignet ikke på de samme vaderene jeg bestilte fra nettbutikken dems. Bilde fra nettsiden viser noe annen farge og logoen oppe på venstre siden ser annerledes ut. Etter som jeg har lest så mye rart om de gamle modellene av samme typen vadere ble jeg da litt usikker og skeptisk og vil dobbelsjekke om dette er den nye modellen som har blitt forbedret eller de gamle. Noen som vet? Prøver å legge ved bilde her: L
 7. Hei! Jeg har nylig flyttet til skage i overhalla kommune. Jeg har bosatt meg her med samboer og 1 barn. og her trives vi veldig godt! det er 2 år siden jeg først ble bitt av fiskedilla basillen. Det var fiske med stang m/haspelsnelle, skjesluker og spinnere som vekket min innteresse. men etter en lang vinter med utallige timer bak meg, der jeg har sett diverse filmer om fluefiske har jeg nå gått til innkjøp av min første fluestang, vadere, ++ .. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme igang og lære denne fantastiske formen for fiske. Utfordringen min er at jeg ikke kjenner så mange som kan lære bort, kjenner vel ikke så mange her enda i det hele tatt. Fins det noen i område her inne på forumet som kanskje kunne tenkt seg en ekstra turkammerat og kanskje lære bort litt basic kunskap om fluefiske. helst tørrfluefiske etter som det er dette jeg har satt meg som mål å lære. venter spent på svar !
×
×
 • Create New...