Gå til innhold

Tor Jonny

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Thomas: 3-4 uker? det var lang tid. Hadde du kontakt med han i mellom tid angående kjøpet? (Hadde begynt å gruble litt når ikke varene e framme innen 3 uke?). Men det er bra at han e en straight kar. Synd at man ikke får kontakt med han.
  2. Takker for svar. Bekrefter mine mistanker om han. kjedelig at man støter på sånne :/ På siden hans så virker han så seriøs og behjelpelig.
  3. lagd en tvist på den saken her gjennom Paypal, da selger ikke svarer på noen emails. Sikkert bare en fille sak (håper jeg). Men man vet aldri når selger ikke svarer. Hadde problemmer med posten når jeg bestilte hos Fluebinding.nu. (Dem hadde fått pakken i retur). Rask svar og behjelpelig. Ble sendt Igjen uten problem). Skryt til Danske Daniel fra fluebinding.nu;) Gir tilbakemelding om hvordan det går med Paypal saken.
  4. Takker! da er det gjort! får håpe på respons nå da. Enten fra selger eller paypal. Hadde vært bra å fått varene heller enn pengan tilbake.
  5. Ok! Ja har hørt at noen e fornøyd, og andre lite fornøyd. bendik58, Så det går an å få refundert penga gjennom Paypal? man begynne rjo og lure litt siden han ikke svare på mail engang.
  6. Er det noen som har erfaringer med The feather Emperium? Kjøpte hackel og diverse fjær der ifra. Fra en kar som heter David. Ble bestilt den 23 aug. Pakken/brevet er enda ikke kommet fram. tar det virkelig så lang tid før det er framme? han David svarer ikke på mail heller. Ikke svart på mine mail siden jeg gjorde min betaling på Paypal.
×
×
  • Opprett ny...