Gå til innhold

omeidesen

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Selger fluestanga mi til en billig penge. Har ikke behov for den, da jeg heller bruker en annen stang til laksefiske. Selges litt billigere pga. at jeg har "vridd" av fighting butt'en. Har limt denne på igjen med epoksy-lim. Kan selges med Guideline Quadra snelle påspolt Guideline Coastal Slow Intermediate for 2250,- FINN-kode:65009848
  2. Du har selvfølgelig rett. Jeg som rota med klipp og lim funksjonen på telefonen...
  3. Bytta inn mitt Coastal snøre (produksjonfeil...) inn i ett annet snøre med samme navn. Tok det med hjem, og stussa over innpakninga og at det var litt forskjellig på klumplengde og litt annen coating. Er det bare jeg som er paranoid, eller er det slik at det bra jeg har lest om snøret er om den nye typen? Legger med bilder av innpakninga på det gamle: http://www.guideline.no/filestore/wflines/coastal/coastal14fast.jpgog det nye: http://www.wurmbader.de/WebRoot/Store18/Shops/63240036/4ECA/C655/7D1F/874B/11F5/C0A8/2935/3BF8/Guideline_Coastal_WF-8-si.jpg
  4. Ja, har aldri vært i nærheten av å sliten et fluesnøre. Fortommen på 5 kilo virka mye sterke en selve lina... Får ta det innom butikken jeg kjøpte det idag. Og nei, det var ingen løkke fra fabrikk.
  5. Takker for svar! Endte opp med 19gramsen, og den var veldig god og kaste overhodekast med. Eneste jeg stusset på at var da jeg skulle lage en perfection loop for å feste snøret til backingen med en løkke-til-løkke-kobling, va at snøret var svært skjørt? Sleit det av flere ganger da jeg prøvde å stramme knuten. Fikk det til sånn halvveis til slutt. Prøvde også å slite av noen biter, og hadde ingen problemer med å rive det fra hverandre - og jeg er ingen sterk mann... Har jeg fått en mandagsutgave?
  6. Skal kjøpe meg Guideline Coastal slow intermediate. Men var litt usikker på hvilken klasse jeg skulle kjøpe det i. 8ern veier 19 gram, og 9ern veier 21. Noen som har noen erfaringer?
  7. Noen tips til klumpvekt til denne stanga? Og evt. ett godt snøre eller en klump som går godt med dette utstyret.
  8. Tusen tak! Litt uvanlig å gå fra en relativt tung 8-er stang til en lett 5er. Ble litt overdreven kraftbruk da jeg testa bruket på plenen. Merka også at snøret ikke var noe særlig.
  9. Da har jeg vært og studert begge pakkene, og det endte til slutt med at jeg kjøpte XXL's Hatch. Så at den var litt mer forseggjort, og med tanke på at den var noen kroner billigere kjøpte jeg enkelt og greit den. Korken og stangringene så bedre ut, eneste minuset kontra GMax sin pakken var at den ikke kommer i en cordura-tube med plass for snella.
  10. Er usikker på hvor like de er, med det sagt kan det hende at det er det samme utstyret under annet navn og emballasje. I følge en selger på XXL så er Hatch bygd på ryggen til LPXE.
  11. Skal kjøpe meg et billig sett til lettere fiske i elver og vann, da 8-er stanga blir litt for heftig for små vassdrag og finfin tørrfluefiske. Har noen erfaringer med disse to? Tenker da på kvalitet, og hvor gode de er å kaste med.
×
×
  • Opprett ny...