Gå til innhold

Sengstad

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sengstad

  1. Fikk svar fra Looptackle i går, og i dag lå det spool cap m/O-ring i postkassen. 100kr totalt.
  2. Det er det som er så irriterende, jeg skrudde ikke på snella der jo sto uti elva. Den hadde jo fungert helt fint i nesten 2mnd fram til det tidspunktet. Akkurat kommet til en ny kulp og holdt på å dra ut snøre fra snella da den plutselig falt ut i vannet. Nesten så jeg bare vurderer å kaste hele snella til blokksberg så jeg kan kjøpe en snelle uten "løse deler", hvis det i det hele tatt finnes. Takk og pris for at dette skjedde 4 dager før sesongen var slutt, og ikke 4 dager etter at sesongen begynte.
  3. Dette må jeg si var litt skuffende, 2 dager har gått og jeg har fremdeles ikke fått svar fra hverken Loopnorge eller Looptackle. Noen som vet om noen andre jeg kan kontakte?
  4. Takk for manualen! Nå lærte jeg at det heter spool cap og ikke "toppskruen" Sendte mail til Loopnorge og Looptackle, så får jeg håpe på positiv tilbakemelding. Skal gi beskjed om hva de svarer Waffern.
  5. Var med elva i kveld og i det jeg trekker ut snøret i andre kulpen så løsner snella og faller ut i vannet. Toppskruen som skal holde snella på plass ligger nå og koser seg etter eller annet sted i elva. Er det mulig å finne reservedeler til denne snella noen steder? Har mine tvil siden den begynner å bli noen år gammel, men det er jo lov å håpe.
  6. Har en Hardy Ultralite 4000DD som jeg vurderer å fiske i sjøen med, men hvor lurt er nå egentlig det? Har ikke fisket i saltvann på årevis, men fant plutselig ut at jeg kunne tenke meg å prøve noen turer i år. Er det bare å skylle snella godt etter at jeg kommer hjem, så er alt i orden?
  7. Ganske snille priser på Hardy DD på Skittfiske akkurat nå, så det er jo verdt en titt: http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Fluesneller/Hardy/Ultralite-DD
  8. Noen som vil anbefale en snelle til Fario #4? Vurderer sterkt å kjøpe den stanga(ikke CRS), men litt usikker på hva slags snelle jeg skal velge. Når det gjelder snøre så ser jeg Guideline selger et Fario-snøre. Det må vel funke fint? Veldig usikker på jeg skal velge ut av High Water, Precision eller Fario.
  9. Takk for gode svar så langt! Her var det mye å se på i forskjellige prisklasser. Snakket litt med en kompis i går, og jeg ble mer gira på bruktkjøp etter den samtalen.Tanken på halv pris på pent brukt utstyr er vanskelig å slå fra seg. Har brukt store deler av dagen på å lete annonser på brukte stenger, og kanskje enda mer tid på å google ustyret som selges
  10. Hei! For circa 20 år siden fikk jeg en Fenwick #7 enhåndsstang i gave, og siden den tid har jeg aldri brukt noen annen enhåndsstang enn den. Har brukt den på fjellfiske, men den blir jo litt i kraftigste laget for den type fiske, så derfor er det vel på høy tid at jeg kjøper en ny. Jeg tenker at #5 blir å passe best til å dra med seg på fjellfiske, eller prøve seg på røyefiske i elva. Det må vel sies at jeg ikke kan kaste med enhåndsstang. Jeg får ut snøret, fått fisk flere ganger og alt det der, men jeg har ingen kasteteknikk. All fluekasting har jeg lært på egenhånd, og de uvanene som følger med. Annen fagprat om stenger som er "myk i bunnen, stangaksjon, linehastighet osv.", jeg vet ikke hva det innebærer. Jeg setter opp stangen, tar snøret gjennom ringene, fester på en flue og så fisker jeg, det er omtrent det jeg kan om fluefiske Selv om jeg sannsynligvis ikke ville merket forskjell på en stang til 1000kr og en til 8000kr, så ønsker jeg likevel å kjøpe en stang som gir mye for pengene. Har sett litt på Finn i dag, og fant i hvert fall en annonse som jeg syntes var interessant: LTS X1 10fot #5 til 2000kr (ny). Er dette noe jeg burde burde se nærmere på? En annen stang som visstnok får gode vurderinger er Guideline Fario 905, er den noe jeg burde vurdere? Prisen på denne stangen er nok i det øvrige sjiktet over hva jeg er villig til å betale for en stang. Ellers så er jeg heller ikke fremmed for å kjøpe en brukt stang. Jeg tror det er mange fine stenger som selges til nærmest gi-bort-pris, selv om det kanskje er litt dårlig årstid for akkurat de prisene nå. Hvis jeg ikke hadde peiling på fluestenger, så har jeg enda mindre peiling på sneller og snøre. Her må jeg bare overlate alt valg over til dere. Jeg hadde satt stor pris på anbefalinger på fluestang, snelle og snøre! Hilsen Sigbjørn
×
×
  • Opprett ny...