Gå til innhold

Firsova

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Firsova

  1. Hacklet blir omtrent like bra på tuben eller kroken som den kvaliteten hacklet har. Spander noen kroner på noen gode nakker (uansett blir dette billigst  i lengden) og som gir deg hackle-størrelsen du selv velger. Jeg kjøper Whiting nakker, noen få farger i høne og hane.

    • Lik 1
  2. Har ikke kastet der på årtier. Men Rauma går mye i blågrønt - så hvorfor ikke de vanlige vestlandsfarge, blankt, svart med litt gult/rødt, blått eller grønt. Eksempelvis Blue Charm og Rotenon burde være greie valg, likeså Silver Doctor og Black Doctor.

  3. Jeg har ennå ikke funnet et snøre/ klump til min switch som jeg er fornøyd med, så jeg ender stort sett opp med enhånds. (noe som muligens kan forklares av stusselige tohånds kasteegenskaper:)

     

     

     

    Rett og slett vanskelig å finne den rette klumpen til disse enhåndsklassede switchene. Har en 10.7 kl 6, og det ble ikke noenlunde brukbart før jeg kappet ned til 7,5 - 8 m. Bullet er en velfungerende wf-line, men da går det i overflatefiske.

  4. Da er dette en stang som sikkert er klassifisert som enhånds. Multitip switch gir neppe utløp for kastemulighetene, en klumpete/tykk line med alt for tykk skyteline etter min personlige mening - ligger ubrukt her.

    Gjør en test med en tynn (30 lbs) nylon skyteline og en klump på 22-23 gram max 8 m lang. Gjerne 7,6 m. Ikke klumper som egentlig krever polyleadere (selv om produsenten sier annet) som f. eks Zpey.

    Går det mye i flyt eller flyt/lett synk, er WF-liner som Bullet og Rio Outbound short også alernativer, men altså som helliner.

×
×
  • Opprett ny...