Gå til innhold

Firsova

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Firsova

  1. Syns ekorn alt i alt faller seg best.
  2. Hacklet blir omtrent like bra på tuben eller kroken som den kvaliteten hacklet har. Spander noen kroner på noen gode nakker (uansett blir dette billigst i lengden) og som gir deg hackle-størrelsen du selv velger. Jeg kjøper Whiting nakker, noen få farger i høne og hane.
  3. Støtter Jarle&Bjørnar som kvalitetsleverende butikk - og lynkjapt. Syns vel også Silverfishing bør få kredit på både en del av utvalget som er vanskelig å finne andre steder - og pris.
  4. Har ikke kastet der på årtier. Men Rauma går mye i blågrønt - så hvorfor ikke de vanlige vestlandsfarge, blankt, svart med litt gult/rødt, blått eller grønt. Eksempelvis Blue Charm og Rotenon burde være greie valg, likeså Silver Doctor og Black Doctor.
  5. Rett og slett vanskelig å finne den rette klumpen til disse enhåndsklassede switchene. Har en 10.7 kl 6, og det ble ikke noenlunde brukbart før jeg kappet ned til 7,5 - 8 m. Bullet er en velfungerende wf-line, men da går det i overflatefiske.
  6. Da er dette en stang som sikkert er klassifisert som enhånds. Multitip switch gir neppe utløp for kastemulighetene, en klumpete/tykk line med alt for tykk skyteline etter min personlige mening - ligger ubrukt her. Gjør en test med en tynn (30 lbs) nylon skyteline og en klump på 22-23 gram max 8 m lang. Gjerne 7,6 m. Ikke klumper som egentlig krever polyleadere (selv om produsenten sier annet) som f. eks Zpey. Går det mye i flyt eller flyt/lett synk, er WF-liner som Bullet og Rio Outbound short også alernativer, men altså som helliner.
  7. Hvilken stang er det, altså hvem er produsent?
×
×
  • Opprett ny...