Gå til innhold

Hulkibulk

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hulkibulk

  1. Jeg er aldri vindutsatt der jeg fisker 90% av tiden, men blir en tradisjonell fjelltur i året på 4-7 dager, alt etter været.
  2. Klok mann! For meg er målet å kjøpe et sett jeg forhåpentligvis kan ha i 10-15år, uten at jeg slipper å kjøpe nytt. Derfor jeg tenkte å investere i noe "skikkelig". Kasteteknikken min er langt fra god nok til at jeg sannsynligvis merker mye forskjell på tipflex og midflex, så jeg kjøper nok ikke katta i sekken, da det kanskje er lettere å "tilvenne" seg noe nytt når man er nybegynner, enn når man har brukt en type i 10 år, for så å gå over til noe annet.
  3. Hehe! Ja, forstår synspunktet ditt Er bare at jeg vant 40k, penger jeg i utganspunktet ikke hadde, så hadde lyst til å bruke på noe skikkelig utstyr etter et år med flystarter Har fisket siden jeg var 4år, å fisker forholdsvis mye hvert år, men har blitt sluk og oter Bindeutstyr er en veldig god ide! Dreiv litt med det for en god del år tilbake, men var lånt utstyr :/
  4. Hehe! Ja, får vell gå for Helios #5 OM jeg får godpris Ellers blir det "utgangspunktet" Fario. Ser Helios har 25år garanti på alle stangknekk, så da har jeg stang 25 år frem i tid!
  5. Midflex bedre å kaste med enn Tipflex? Så det var en Helios #4 Tipflex som fikk terningkast 6 på klikk.no? Men alle er enstemmig enig i å gå for en #5? Har bare lest at "alle" som fisker ørret vil gå for en #4er stang etterhvert uansett xD
  6. Hehe! Blir vell litt kjøring, men har Nidelva 10min gange, i tillegg til at Nea(Elva Leithe og doktorn fiska i Tørrfluelandet 3) ligger ved hytta, så det blir nok ikke veldig mye ekstra utgifter på bensin
  7. Takk for raskt svar! Om jeg får Orvis settet til rundt 6000, burde jeg da spandert på meg den ekstra tusenlappen og gått for det?
  8. Hei! Jeg er forholdsvis nybegynner innen fluefiske. Jeg har en Guideline Flystarter #5 som jeg har brukt til å lære meg fluefiske. Nå har jeg blitt bitt av basillen, og ønsker å kjøpe meg ei skikkelig stang jeg kan ha i MANGE år. Jeg fisker kun etter ørret i middels elver og fjellvann. Så hva burde jeg velge av ny stang+snelle? Jeg har egentlig sett meg ut 2 "løsninger" Løsning 1: Guideline Fario med Haze v2 snelle (ca. 5000kr tilsammen) Løsning 2: Orvis Helios 2 med Orvis Hydros snelle(ca. 9500kr tilsammen uten avslag) Lest at Fario stangen skal være veldig bra, i tillegg er det "settet" en del billigere enn Orvis settet. Jeg er dog så heldig at jeg muligens kan få litt avslag på Orvis settet, men hva burde Orvis settet koste, for at jeg heller skal gå for Helios+Hydros kontra Fario+HazeV2? I tillegg lurer jeg på om jeg skulle gått for #4 istedet for #5? Jeg er ikke veldig utsatt for vind, men på fjellet vet man jo aldri, der har jeg også med slukstang så er ikke fare for at jeg sulter om det kommer noen vindkast.
×
×
  • Opprett ny...