Jump to content

RH1

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Må nok meddele at det ble ennslik abu i pvc gitt. Var 25% på den så den får holde for nå. Vil ikke investere alt for mye i vadetøy før jeg er ordentlig i gamet. Fungerer det med vanlig "fiskeknute"? Til tørrfluer.
 2. Ser de har noen på xxl til 799,- noepropen/pvc.. Noe å satse på?
 3. Må ikke være skikkelige. Må være ok, ikke mer.. Men takk for tipset.
 4. Skal fiske i liten elv / små vann. Holder til i Ringerike med masse muligheter for fiske. Har ikke vadere per d.d men skal kjøpe inn det siden.. Håper jeg. Har kun tørrføuer og noe få nymfer.. Mangler rett og slett erfaring fra slikt fiske.. Noen som vet om billige vadere.(>500) som er ok?
 5. Hei. Jeg har idag gått til innkjøp av en ny fluestang(med alt) av typen Lawson Xstream North #4. 9". Regner med at dette blir en fin stang til ørret,harr og abbor. Har også en del tørrfluer. Har fra før en 7/8 to håndsstang. Så fluefiske er ikke helt nytt for meg. Men det som er nytt er ferskvannsfiske fra land. Her trenger jeg masse tips. Er det noen vesentlige forskjeller mellom SØ og laks fra båt til ferskvann? Hva slags knuter bruker dere på type 16-20 kroker. Flue størrelser? Har alt fra 12-20.. Generelt tips? Mange år siden sist jeg var ute med fluestanga.. Hilsen håpefull fisker
×
×
 • Create New...