Jump to content

Kiddiboy

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Interests
  Fluefiske
 1. Takk for tipset Espen, men dette blir nok litt for langt nord for oss denne gangen da vi skal ta ferge fra Bodø over til Å.
 2. Muligens satse på Renaelva istedetfor Tya & Nea da før turen går videre til Namsen. Jeg forhører meg litt igjen når tiden nærmer seg om status og vannstand i elvene. Takker!
 3. Tusen takk for flotte tips! PM er sendt når det gjelder telting.
 4. Hei alle fluefiskere! Jeg og noen venner skal på ferie 10. august og destinasjonen er en rorbu i Å, Lofoten. Istedet for å fly setter jeg meg i bilen og bruker noen dager på vei nordover. (Bor i Ski utenfor Oslo). Tenkte å dele strekningen på E6 opp i 3 etapper, og i den anledning ønsker jeg å campe i nærheten av steder som kan tilby bra fluefiske. Da jeg er en relativt fersk flueentusiast har jeg ikke mye kjennskap til fisket utenfor nærområdet der jeg bor og hytta i Hemsedal. Har sett litt på kartet og funnet noen foreløpige muligheter som ser bra ut: Første destinasjon: Renaelva eller Tya & Nea (en liten avstikker fra E6), ørret og harr Andre destinasjon: Øvre Namsen eventuelt sideelver, ørret Tredje destinasjon: Saltelva eventuelt sideelver, sjøørret,laks Jeg har vadebukse/sko, #5 og #7 stenger samt sneller og fluer både for ørret, sjøørret og laks. (Har ikke tohåndsstang). Ønsker å unngå plasser der det er nødvendig å leie båt for å oppleve bra fiske. Vil helst fiske fra land med muligheter for å vade. Er dette et greit utgangspunkt eller kan jeg her gå i fella og oppleve bomturer med de forutsetningene jeg har? Er det andre steder jeg heller bør se på enn de jeg har funnet så langt? Noen som har erfaringer med ørret og sjøørretfiske i Lofoten? Setter VELDIG STOR pris på alle bidrag! Tight lines!
×
×
 • Create New...