Jump to content

Ola T. Berntsen

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by Ola T. Berntsen

 1. Uke 26 var planlagt i elv. Ca. 800-900 meters høyde. Første del var det bra med døgnflueklekkinger, andre del var det vårfluene som tok over. Hadde et fantastisk fiske hele uken, lite vind, mye sol og kun 1 regnbyge. Toppet turen med med denne på +2 kg, tatt på CDC vårflue #16. Utrolig morsomt å spotte fisken, få tatt et bildet av den i vannet, føre jeg begynte å fiske på den.

 2. Kun prøvekastet, som nye.
  Solgt - SA Amplitude MPX WF #5 - 700,- (Ny pris 1399,-) - Solgt
  Guideline 4 Cast Flyt/synk3 WF #5 - 450,- (Ny pris 899,-)
  Solgt - Evolo WF/LB Float #5 - 400,- (Ny pris 799,-) - Solgt

   

   

 3. Tilbake til samme elv uka etter, da var klekkingen i gang, mengder av beatis, vårfluene hadde også begynt så smått. Hadde nok en gang et fantastisk fiske. 

 4. Hadde en tur i helgen. Høy vannstand, lite med innsekter, ingen klekking. Hadde ikke trua. Fisket blindt med nymfe. Hadde et fantastisk fiske til tider når jeg fant fisken.

 5. 10 timer siden, Roaas skrev:

  Har prøvd meg med libelle selv, jeg må også gjøre noe håpløst galt, fordi det ekke litt interesse på den engang.

  Prøv å kaste libelle langs med myrkanten, slår nesten aldri feil nå på våren.. (min erfaring)

 6. Her et Presentation Evolve, ekstremt mye minne i det. Prøvd å strekke, legge i varmt vann og minne forsvinner, men så fort det har vært på snella så er minnet tilbake. Opplever ikke dette med den forrige typen. Kompisen min opplever det samme. Har sendt mail til GL om dette men ikke fått noen tilbakemelding.

 7. 28 minutter siden, Jan Ingvar skrev:

  ooofftopic men hvordan binder du fast fibrene i chenillen Robban? :rolleyes: Legger du chenillen oppå dubbingnåla eller hur Sjur? Fant ei annen flue med din signatur i fluedatabasen med lik utforming, men i steg for steg bildene der så viste du ikke akkurat det ^_^

  Slik gjøres det:

 8. Sykler mye til mine plasser i Østmarka og Nordmarka. For meg holder det med en 40 liters sekk. Sjelden jeg trenger å vade dypt. Har klippet av beina på noen vadere og satt på hemper som festes i beltet, lette myke joggesko i teknisk stoff som ikke trekker vann. Dette sparer mye plass i sekken.

×
×
 • Create New...