Jump to content

Ola T. Berntsen

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Ola T. Berntsen

 1. Røk på tidlig 50 års gave til meg selv, litespeed f str. -5+. 🙂 Veid inn til 102 gram ink. 100 meter med backing,
 2. Denne ligger på fluefiske brukten på FB.
 3. Scott G 9' #5 ønskes kjøpt.
 4. Uke 26 var planlagt i elv. Ca. 800-900 meters høyde. Første del var det bra med døgnflueklekkinger, andre del var det vårfluene som tok over. Hadde et fantastisk fiske hele uken, lite vind, mye sol og kun 1 regnbyge. Toppet turen med med denne på +2 kg, tatt på CDC vårflue #16. Utrolig morsomt å spotte fisken, få tatt et bildet av den i vannet, føre jeg begynte å fiske på den.
 5. Har vært noen turer i indre Oslofjord. Utrolig mye folk, mest turgåere og barnefamilier. Ikke lett å finne et sted hvor man er aleine. På søndag fikk jeg en havabbor på 1,5 kilo og en liten SØ.
 6. Han her forklarer litt om graphene fra 0:50.
 7. Bruker tmc dry Magic på ull fra NZ strike indicator. Litt på ved oppsett, så flyter ulla hele dagen..
 8. Kun prøvekastet, som nye. Solgt - SA Amplitude MPX WF #5 - 700,- (Ny pris 1399,-) - Solgt Guideline 4 Cast Flyt/synk3 WF #5 - 450,- (Ny pris 899,-) Solgt - Evolo WF/LB Float #5 - 400,- (Ny pris 799,-) - Solgt
 9. Den samme fisken tok 2 ganger med 1 dags mellomrom.. CR funker.. :-)
 10. Tilbake til samme elv uka etter, da var klekkingen i gang, mengder av beatis, vårfluene hadde også begynt så smått. Hadde nok en gang et fantastisk fiske.
 11. Hadde en tur i helgen. Høy vannstand, lite med innsekter, ingen klekking. Hadde ikke trua. Fisket blindt med nymfe. Hadde et fantastisk fiske til tider når jeg fant fisken.
 12. Prøv å kaste libelle langs med myrkanten, slår nesten aldri feil nå på våren.. (min erfaring)
 13. Så den på XXL Strømmen til 1400,- lå på et bord "Må ut" med diverse fiskeutstyr.
 14. Scierra Nordura2 Waist wader, skoene er jeg usikker på, fant noen rimelige på XXL
 15. Til dette bruker jeg scierra waist waders og lette joggesko i material som ikke trekker vann.
 16. Høres ut som en bra tur. Takk for at du deler dine turer. Hvor i landet er det du fisker?
 17. Her et Presentation Evolve, ekstremt mye minne i det. Prøvd å strekke, legge i varmt vann og minne forsvinner, men så fort det har vært på snella så er minnet tilbake. Opplever ikke dette med den forrige typen. Kompisen min opplever det samme. Har sendt mail til GL om dette men ikke fått noen tilbakemelding.
 18. Slik gjøres det:
 19. Sykler mye til mine plasser i Østmarka og Nordmarka. For meg holder det med en 40 liters sekk. Sjelden jeg trenger å vade dypt. Har klippet av beina på noen vadere og satt på hemper som festes i beltet, lette myke joggesko i teknisk stoff som ikke trekker vann. Dette sparer mye plass i sekken.
 20. Her en Loop Evotec MF #7 4 delt med trekk og tube, nesten ubrukt.
 21. Mer tid og mindre vind.. :-)
 22. Enig med "Klinkert" et meget godt snøre til trange situasjoner og en drøm å vannkaste med. Den beste forbedringen med Evelo syntes jeg er tydligere skille mellom klump og running line.
×
×
 • Create New...