Jump to content

Trond Ingebrigtsen

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Trond Ingebrigtsen last won the day on April 8 2018

Trond Ingebrigtsen had the most liked content!

About Trond Ingebrigtsen

 • Rank
  Viderekommen

Recent Profile Visitors

1357 profile views
 1. Det kom et par seilende i fanget på meg i nordre Nordland (Ofoten) i går. Kan ikke akkurat kalle det sverming, men sommeren er et par uker på etterskudd i år så det kan enda være håp.
 2. Du er nok inne på noe der, det var Tom Skyrud som var forfatter og lanserte fargekodingen!
 3. Jeg bruker forskjellig farge på bindetråden, dvs mørkere hode, jo mer fortynget. Lys beige uten fortygning, mørkere beige litt fortynget. Slik går det oppover via lys brun, mørk brun og sort som er de tyngste. Dette har fungert i mange år, fant tipset i ei bok om nymfefiske av Pål Krogvold tror jeg det var.
 4. Anbefaler at du finner en som har greie på tohånds til å hjelpe deg litt i gang. Teknikken med enhånds er ikke direkte overførbar til tohånds, så det blir fort mye knoting om en skal prøve seg frem alene. Jeg trøblet mye med dette i starten, men med litt hjelp fra en som hadde dreisen på tohånds så løsnet det. Kjenner ikke til akkurat den stanga, men har en annen Loopstang omtrent i den lengden og den har jeg fiska mye med og vært godt fornøyd!
 5. Ser flott ut det der! Alle store gutter trenger ei ordentlig furtebu!
 6. Har prøvd endel forskjellig opp igjennom årene. Min soleklare favoritt er MSR Whisperlite!! God effekt med det meste av drivstoff selv om jeg bare bruker renset bensin og gass. At den bare bråker en brøkdel av andre multibrennere er heller ingen bakdel! XXL selger denne for ca 1300 har jeg registrert. Kan trygt anbefales!
 7. De fisker jo gjedde på isen, så den eter også når det er kaldt! Prøv, i verste fall blir det bare en bomtur!
 8. Denne tråden er ikke grei! Den skaper sterk misunnelse og tung frustrasjon over det ganske land! Ber moderatorne stenge tråden til iallfall 20. mai, om nødvendig lenger om det blir en sein vår!
 9. Ja, de burde virke godt! Er mye oppdrift i en bomber så den synker neppe av kroken! Iallfall tidligere var det vanlig å bruke Low Water-kroker til tørrfluer til laks, men da var krokutvalget her til lands vesentlig dårligere en etter internetts inntog!
 10. Nei Truls! Det er en gal verden hvor voksne menn sitter og sikler på pupper og nymfer av den typen som beskrives her, en metallkrok påbundet bust og fjær!
 11. Du har kjempegode odds! Har du noengang kikket nedi et velbrukt slukskrin til en ørretfisker? Han får fisk, og det i enden av snøret kan vel ikke akkurat kalles imitasjoner!
 12. Jeg kjøpte her: Funker som gull, men har ikke prøvd andre varianter.
 13. Lekkert! Du Truls surrer stenger i et tempo omtrent som andre binder fluer!
 14. Nå er det noen år siden jeg hadde bellyen på vannet, men skal en (som meg, ganske middelmådig kaster) få noe stell på kastingen fra dyp posisjon er det kort klump som gjelder! Nå for tiden går det i Rio Dart, et kjempesnøre hvis en ønsker kort klump!
 15. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 25/100 Min tid 62 sekunder  
×
×
 • Create New...