Jump to content

matsv

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

matsv's Achievements

 1. matsv

  Fra flyt til synk

  Takk for svar oppi her, har dere noe å anbefale til lina? Trenger ikke å synke så mye, men bare så det er brukbart til elv som ikke er så dyp.. 🙂
 2. matsv

  Fra flyt til synk

  Aha, hjertelig! Er dette noe som kan fungere til litt mer nymfe fiske / våtfluer i elv? Kan det fungere på stille vann om man feks sveiver litt sakte inn?
 3. matsv

  Fra flyt til synk

  Hei 🙂 sikkert et dumt spørsmål men la gå. Har Rio Elite Grand WF #5 flyteline til stanga, det jeg lurer på er om det finnes noen måte jeg kan få den til å synke ved hjelp av en tung fortom eller lignene dersom det er lite aktivitet oppå vannet? Om det finnes noe produkter man kan koble på flytelina som enkelt kan tas av og på? Så slipper jeg å ha ekstra snelle og full pakke. Ganske fersk så håper noen vet Om noen har erfaringer med noe, så skriv det gjerne. På forhånd, takk!
 4. Hei! Har nå kjøpt meg en Hardy Shadow 9fot #4 Hardy Ultralite CA 3000 DD #3-5 Rio Grand WF5F skyteline Hva tenker dere om oppsettet og er det noen som har erfaringer å dele rundt noen av komponentene? 🙂
 5. Okey, takk for svar Truls og Jarle 🙂 Er jammen mye å sette seg inn i så dette måtte jeg forhøre meg om. Bank i bordet for ingen kjedelige opplevelser om jeg får på en rug.
 6. Hei, jeg kjøpte en Loop Q ifjor, år nummer to som fluefisker og min erfaring er at den var mye bedre enn en billig guideline fly starter jeg først startet med. Kjente umiddelbart at det var en helt annen kvalitet, og jeg kastes fort lenger også (dette kan skyldes at jeg var relativt nybegynner). Vil si at det er en god stang til en god pris da den kommer med snelle og full pakke, ikke vær redd for å prøve. Etter en sesong med Loop Q har jeg nå tatt på meg idiotbuksene og gått i innkjøp av en Hardy stang, så vi får se etterhvert om ikke Loopen blir helt erstattet. Noe av sjarmen med fluefiske tenker jeg må være å prøve og erfare utstyr og stenger. Skitt fiske!
 7. Hei 🙂 Sitter her med ny skyteline (rio med løkke i begge ender) som skulle vært festet til backing - så kan våren komme. Problemet er hvordan jeg best kan sette den fast da backingen ikke har løkke. Det jeg gjorde på min første stang var å ta backingen gjennom løkka, så lagde jeg to sirkler med backingen rundt fingeren, og tredde den så fem ganger rundt de to sirklene igjen og strammet til. Vet ikke hva knuta heter, men håper dere skjønner Er dette en helt feil fremgangsmåte eller er det solid nok? Beklager om dette ble rotete, takker for svar og tilbakemeldinger.
×
×
 • Create New...