Gå til innhold

Roaas

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  154
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Roaas vant dagen sist Januar 24

Roaas hadde mest likt innhold!

Om Roaas

 • Rang
  Ivrig
 • Bursdag 18. juni 1991

Nylige profilbesøk

603 profilvisninger
 1. Roaas

  Hva har du kjøpt i dag?

  Da var ny snelle kjøpt, har siklet en stund, ble en Hardy Marquis LWT 5.
 2. Roaas

  Hardy Ultralite 4000 FW DD fluesnelle

  Ny pris - 1800kr.
 3. Roaas

  Hva har du kjøpt i dag?

  Det er vel det vel! Fått karret til meg 4 dager der selv, blir spennende! Blir nok litt starstruck etter å ha sett TFL 1 sikkert 8 ganger.
 4. Roaas

  Hva har du kjøpt i dag?

  Vært aktivt den siste uken. - Kjøpte tørrfluelandet 1,2 og 3. Prima inspirasjon, liker 1’ern spesielt godt. - Nye fluebokser med silikon-plate fra over dammen til en hyggelig pris. - Fiskekort til ørretelv i juni. Det gledes!!
 5. Roaas

  Ikke på min fortom - 2019

  SC tok jeg min hittil største fisk på, og dersom flere velger å fjerne den fra boksen så blir den derfor desto mer aktuell for min del i år. Jeg digger faktisk den flua. For meg handler det mye om førsteinntrykk, spesielt siden jeg er ung i faget. Takker farvel til Elk Hair Caddis, den har jeg ikke fått noe på, og jeg vet ikke hvorfor men den ser bare.. litt dust ut? Jeg vet ikke, jeg bare liker den ikke til tross for at jeg har hørt flere være fan av den. E12 kjøpte jeg, ikke vet jeg hvorfor, hadde èn flue av den, den sitter igjen i ett tre i Rena, hadde ikke noe feeling på den, blir ikke kjøpt ny. Kommer til å styre unna andre våtfluer/nymfer enn buzzere til myggfisket, skal prøve myggrigg må vite. Føler meg helt ubrukelig på å fiske vått, klarer virkelig ikke finne komforten på det. Har prøvd Woolly bugger, Kola killer og zonkere, men det funker ikke, skal ikke hive de, men de blir neppe brukt i år. Får ikke fisk selv om jeg har fått fisk i samme vann før. Tenkte å prøve å bli bedre på tørt. Skulle det knipe helt sinnsykt, at alt håp om tørt er ute, ingen vak på eks antall timer, så er jeg villig til å prøve libelle, med det ryktet den har som ørretfanger det jo nesten umulig å la være.
 6. Roaas

  Hardy Ultralite 4000 FW DD fluesnelle

  Ny pris.
 7. Roaas

  Hva er drømmefisken?

  Så begrenset erfaringen er hittil, så er status slik at drømmefisken for meg nå vil egentlig være en brunørret på 1.5 kg +, med over middels overlevelsesinstinkt, i en stilleflytende elv under rolige forhold, tatt på en liten tørrflue. Skal sies at det er mange typer fisk jeg ser for meg kunne vært spinnvilt moro å tatt med flue, bare en gjedde med temperamentet til modern på 3-5kg kunne vært sinnsykt moro. NZ som flere har nevnt her ser også fantastisk ut.
 8. Selger min Hardy fluesnelle grunnet overgang til ny snelle. Snellen ble kjøpt i juni 2018, og har siden den gang vært brukt på ett antall turer, kjapt estimert 12 turer ca. Den har vært meget pent brukt. Fisker kun ørret i ferskvann, så den har ikke blitt hardt brukt eller vært utsatt for saltvann. Det sitter nå på en rød Bakkari backing, rundt 50m, dette følger med. Det sitter også på ett Rio snøre. Det er snakk om Rio Single hand spey WF 5, ett suverent fluesnøre til både over hodet kast og vannkast. Dette kan følge med mot tillegg i pris. Selges for 1800kr da snellen er tilnærmet ny. Innpakning og en liten neoprentaske til snellen følger med. Hva gjelder slitasje kommer den over som ny. Kan gå for billigere ved hurtig avgjørelse. Kan hentes, sendes (for kjøpers regning) eller leveres (tillegg i pris). Finnkode;
 9. Roaas

  Ninjaoversikt over døgnfluer

  Høres ut som en fin ting, ville bare ikke at det skulle virke som kritikk eller noe annet rusk. Hvis det lar seg gjøre innad i foreningen så må vel det være det beste. Kompetansen og erfaringen til dere her inne, samt kjennskapen til ønsket innhold og infrastruktur må bare bli seier det.
 10. Roaas

  Ninjaoversikt over døgnfluer

  Lurer på om ting ble misforstått her? Tenkte på at en bekjent av meg skulle se på muligheten for app, var ikke noe hint til dere om at ting måtte gjøres. Bare leker med tankene her.
 11. Roaas

  Ninjaoversikt over døgnfluer

  Den jobben blir nok satt til noen som kan den, jeg er ikke SÅÅ Pippi selv om jeg er rødhåra, altså!
 12. Roaas

  Ninjaoversikt over døgnfluer

  Jepp, helt enig. Det er ikke det at den er dårlig. Grunnen til at jeg ønsket å lage en PDF er fordi det er ikke alle steder jeg har dekning i skogen, så hvis jeg skulle trenge å slå opp noe så kan en PDF være det «letteste» dersom dekningen lugger. Good to know! Litt av argumentet for appen kontra databasen er også det samme, at da er du ikke avhengig av nett dersom appen kan kjøre offline utenom de gangene det skulle være oppdatering. For å si det enkelt; hadde jeg hatt Internett hele tiden, hvor som helst, så hadde det ikke vært nødvendig med ett oppslagsverk for meg i så stor grad. Samtidig hjelper det meg å kategorisere de i en PDF nå som jeg er ny og synes mange av døgnisene ligner på hverandre. Jeg er fan av databasen her, thats not the issue..
 13. Roaas

  Ninjaoversikt over døgnfluer

  Ja? Hva, var det feil?
 14. Roaas

  Ninjaoversikt over døgnfluer

  Har prøvd å finne en app tilsvarende insektsguiden, men det er lite på norsk, eller som relaterer til norske forhold på en korrekt måte. Jeg tror en sånn app, for enkelhetens skyld, og min egen del, kunne vært veien å gå, da får jeg det mye enklere med meg i marka, i en «større» og mer oversiktelig innpakning enn PDF. Om den skal koste noe å få tak i må vurderes, avhengig av hvem som bidrar med bilder, informasjon om døgnfluer etc, hvor dyrt det er å lage designet, koding etc. Målet med den er ikke å tjene penger. Det er hvertfall noe jeg er villig til å se på!
 15. Roaas

  Ninjaoversikt over døgnfluer

  Det var ment som ett sånt type oppslagsverk, men må få lurt inn noen bilder, ser jeg. Da hadde mye blitt bedre. Kult, jeg lagde i excel sjæl, liker det godt. Har forresten en fluefiskekompis som kjente noen apputviklere, så det kan hende det blir en app om en godt stund.
×