Jump to content

Roaas

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Roaas last won the day on November 4

Roaas had the most liked content!

About Roaas

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

1419 profile views
 1. Den nederste ble bundet med para post fra Hareline. Den skulle være allerede impregnert fra fabrikk. Den fløyt derimot ikke sååå bra. Fått tak i brunt polygarn og bruker heller det. Flyter bedre og fikk en noe finere profil sett fra ett utrent øye. Her bundet på en litt annerledes krok med detached body. Ble slik;
 2. Må blåse støv av den tråden her. Her kommer en helt fullstendig ubrukelig imitasjon av en blodsugende mygg. Ahrex FW501 i strl 14.
 3. Helt enig. Det er fortsatt sesong i traktene her og på de virkelig fine dagene er det helt nydelig. Tviler ikke på at de funker! Jeg liker de fluene der godt. Skal bindes opp og ha i myggboksen til neste år i forskjellige varianter. Takk!
 4. Den var veldig fin. Sprek au. Trodde faktisk den skulle være større. Men hei, kombinasjonen av ørret på tørt, blikkstille vann og premium vær 30. Oktober? I'll take it! Krystallvinger er absolutt ikke noe å kimse av. Det funker. 1.4 er meget pent. Gratulerer med nydelig høstfisk!
 5. Fy fela. For en pen fisk Rune! Har hatt noen turer ut selv. Forrige fredag var siste tur hvor jeg var borti fisk. En ganske tjukk liten sak, 500gr ish inkl bløffetakst. Tok på en myggklekker etter inspo fra en legende her inne.
 6. Så garanterrrrrtttttt unødvendig, men jeg synes den Tiemco bobbinen kutter litt for lett tråd. Så istedenfor å forbedre meg selv forbedrer jeg utstyret...
 7. Surret opp litt catskill-style for good fun. Det er i vinden om dagen har jeg fått med meg. Ahrex FW500 i strl 14.
 8. Føler endelig jeg har knekt koden ordentlig på parachutes. Begynt på neste sesong de dagene jeg kjeder meg litt. Baetis in the making. Ahrex FW500 i strl 14.
 9. Bundet opp litt flere vårfluevarianter. Noe mer realistisk og betydelig mer praktisk. Dette er for meg ett par av de fluene jeg har mest trua på og de jeg fisker mest med. Streaking caddis av typen eggleggende. Bundet med CDC som undervinge. Ahrex FW524 i strl 12. Caddis klekker eller bare en caddis. Med CDC og bleached Elk med oliven quill til kropp. Bundet på Tiemco 2487 i strl 14. Renaflua med hjortehår som hackle. Synes de imiterer forben ganske bra. To stk tvinnet CDC fjær som kropp. Bundet på Ahrex FW500 i strl 12 - 18.
 10. Bare noe for moro skyld. Men, jeg kommer nok til å prøve den under aktivt fiske. Klekkende caddis puppe. Bundet på en J:SON Ultimate Grub strl 12.
 11. Nylig kom det noe fancy i norske fluebinderbutikker som heter dry fly polyyarn, fra Semperfli. Jeg vet ikke om dette er noe nytt for dere, men jeg synes det var noe stilig med det. Det flyter naturlig på grunn av sin letthet og selv om Semperfli skriver at man skal surre det rundt kroken for en buggy effekt, så tror jeg også det kan fungere som forlenget kropp på døgniser. Det er fleksibelt, men nok til at det står på egenhånd. Prøvde på en Aurivilli micro dun (jeg bestilte dette i utgangspunktet til caddis men fargen var rå). Bundet på Tiemco 212TR strl 15. Jeg liker materialet o
 12. Suverent. Nå var de jeg bestilte fra meget streite på kundeservice, så de sender meg den spolen med Ocra gratis, jeg bare betaler for den. Så da blir jeg sittende med to stk. poster bilde av den andre når jeg får den.
×
×
 • Create New...