Jump to content

Roaas

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Roaas last won the day on April 18

Roaas had the most liked content!

About Roaas

 • Rank
  Ivrig
 • Birthday 06/18/1991

Recent Profile Visitors

719 profile views
 1. Roaas

  Stillevannsfiske 2019

  Føltes som finalen i waiting game i dag, men med sporadiske vak i en liten vik på ett isbelagt vann fikk jeg startet sesongen etter ca 4t med vak-vakt og kaffe. En sprek og søt markaørret på nette 250-300gram fikk skuldrene helt på rett plass, og kickstartet sesongen for meg. Tok en CDC myggklekker strl 18. Foreviget ikke øyeblikket siden jeg ikke hadde håv, og det var kaldt vann. Kjapt ut igjen. Da er det i gang!!
 2. Roaas

  Nitelva

  Det hadde jo vært ellevilt kult om det gikk??
 3. Roaas

  Stillevannsfiske 2019

  Var og sjekket forholdene på det lokale kosevannet, for lysten sin del var det for mye is igjen, men skal man stole på de som kan dette, så passer det visstnok best å begynne i Mai... Været var det ikke noe å si på hvertfall!
 4. Roaas

  the nybegynner problemer

  Så litt pussig ut med overgangen i lina, har han på skyteklump eller noe slikt på denne videoen? Om han har så hadde det vært interessant å sett med en mer normal line.
 5. Roaas

  Å holde en fisk

  Har sett ett par ganske profilerte fluefiskere på "The Gram" som også holder fisken slik, hvor de bøyer fingrene under hodepartiet på fisken. Why? Ser fisken typ større ut ved å holde den slik?
 6. Roaas

  Fiskeplassapp

  Når målet for appen virker å være; «omsette for så mye som mulig», så ere mulig å bli litt kvalm, faktisk.
 7. Roaas

  FFS's positivitetstråd!

  Hvis det begrepet mer eller mindre eksklusivt inneholder ett stk godt skolebrød, så har du min fulle støtte. Bakevarer av typen boller/donuts er top 3 av ting jeg, med den største glede selvsagt, hadde solgt både selvdisiplinen og de etter hvert altfor små klærene for.
 8. Roaas

  Hva har du kjøpt i dag?

  Litt shopping må til; - Kjøpt Fluefiskerens Felthåndbok av Lenth og Nilssen - Polariserte solbriller Ikke direkte fiskerelatert, men det er fader ikke langt unna. Har fått en del bra shit fra over dammen i det siste. Kjøpt enkle ting som teltplugger og bardunstrammere i aluminium for å spare gram, totalt 60m Paracord som skal erstatte stusselige barduner til en tarp jeg har.
 9. Har du sjekket Ebay? De har alt mulig awesome til slikt formål
 10. Roaas

  Stillevannsfiske 2019

  Megajelly! Gratulerer med prima sesongstart, er altså så klar!
 11. Roaas

  Hva lærte du i sesong 2018

  Uten å dra dette for OT nå, så kan jeg si det slik; hele mitt liv har jeg jobbet med dette, og dæven, du finner ingen selger i verden som overtaler meg bedre enn meg selv, jeg kunne solgt sand i Sahara, til meg selv, med rett motivasjon. Det å rettferdiggjøre noe for seg selv tror jeg er overraskende enkelt, men du må være åpen for det, og man er gjerne det på de tingene som man mener er viktig. Jeg er på motsatt side igjen også relativt habil på å kunne fortelle meg selv hvorfor noe ikke er viktig, og det igjen ekke alltid bare velstand...
 12. Roaas

  Hva lærte du i sesong 2018

  Som ny var, og er, det mye å lære generelt, men hovedsakelig lærte jeg meg basics, blant annet løste @simen corneliussen meg å knekke en god del av kastekoden for meg ved Holmendammen. Jeg lærte også en annen ting, som jeg på mange måter var klar over fra før, men følte det manifesterte seg når jeg begynte med fluefiske, og det er at satan i gatan, det er SÅ mye vanskeligere enn det ser ut! Gleder meg til ett nytt og lærerikt år i 2019.
 13. Roaas

  FFS's positivitetstråd!

  Forlovet meg med drømmedama i går, her i Dublin! Stor stas!
 14. Roaas

  Fønni

  Det måååå jo være kødd? Dette er jo på høyde med de klovnene som er med i «informercials» på TV. Det er mennesker av det kaliberet som burde gått med hjelm for sin egen sikkerhet.
 15. Roaas

  Elv- og bekkefiske 2019

  Absolutt! Jeg synes myr/skog og stillevann har sin sjarm også, så absolutt, men bra vakkert langs elvebredden. Når man subtilt kaster fluen oppstrøms og den skal drifte over vaket... the tension is real.
×