Jump to content

Roaas

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Roaas last won the day on February 22

Roaas had the most liked content!

About Roaas

 • Rank
  Ivrig
 • Birthday 06/18/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Fornavn
  Christoffer
 • Etternavn
  Johansen

Recent Profile Visitors

1117 profile views
 1. Takk for tilbakemelding, @Tørrflua! Med en liten oppdatering fra siste 1.5 uke, så får vi dette: Lepto parachute dun med CDC som vinge. Bundet på Ahrex FW501, strl 14. Lepto biot Cripple på TMC 102y strl 17. BWO med quill og cdc, på Ahrex FW531 Segde dry strl 16. Aurivilli/sulphur parachute dun på Tiemco 113 BLH i strl 14. Simpel all-round klekker med quill og cdc for å henge dypt i filmen, bundet på Tiemco 2487 strl 14. BWO klekker med hareøre og cdc, på Tiemco 2487 strl 14. Klinkhammer med quill, bundet på Tiemco 2487 i strl 12. Alle disse fluene har jeg bundet opp 3-4 stk av, mye fordi jeg ikke har fisket med de fluene jeg har laget så ere heeelt innafor og høre på Rune, og sjekke at mønsteret funker før jeg binder flere. Kom gjerne med innspill til utførelse/endringer/andre måter å binde de på!
 2. Hjertelig takk skal du ha, @RolvS! Målet er å ha hvertfall noen mønstre klart til sesong, så håper jeg at det blir en del som er brukanes når det drar seg til der ute. Og ikke minst at jeg har nok. Det blir vel ett tre eller fire som får sponset fluepynt ila sesongen. Må få sagt, dere her på Fluefiskesiden har virkelig vært helt overlegent gode å ha. Viser vei for en nybegynner som fomler i blinde. Virkelig uvurderlig at dere så velvillig deler av erfaringene og kunnskapen, og hjelper til. Høyt nivå!!
 3. Takk! Ja, det har du nok rett i. Jeg syntes den ble litt stor, men samtidig så tenkte jeg at de skal jo være litt fluffy.. Skal prøve å justere ned! hehe
 4. Her kommer litt småtteri fra den siste uken. Har fått dilla på quill og biot. Synes det blir utrolig pene kropper, og begynner å få litt dreisen på det. Pale CDC dun, strl 14, Tiemco 113 BLH. Her med samme som over, og i tillegg en lepto-variant i strl 16. Sulphurea CDC dun, strl 14, Tiemco 113 BLH. Quill crippled BWO med CDC, strl 16, Ahrex FW531 Segde dry. CDC BWO quill klekker, strl 14, Tiemco 2487.
 5. Roaas

  Boobies

  Kom over en boobie-flue som antageligvis kroker hardt...
 6. Prøv denne!
 7. Se der! Da ere i gang. Blir fisk på den der! Hyggelig at du deler her Drev med litt surrings i går sjæl. Hadde ikke noen spesiell flue i tankene når jeg fant frem bindeutstyret i går kveld, så da ble det noen cripples og lett dresset Adams. Har en stemme ved navn Rune i bakhodet hver gang jeg surrer hackle, som til stadighet minner meg på at jeg ikke trenger mange turns, og det blir absolutt nettere og cleanere fluer av å ikke ha så mange turns som jeg hadde tidligere. I like it.
 8. Roaas

  Fluer

  Er fint at de har laget pakker, det er ålreit bistand. Kan bruke den siden til å få informasjon om akkurat dette, og shoppe kvaliteten andre steder, det er i alle fall en mulighet.
 9. Roaas

  Fluer

  Tjena! Har ikke prøvd derfra men var innom for å se en gang for en god tid tilbake. En hjemmeside av den kvaliteten der gjør at i allfall jeg automatisk avstår fra å handle der. Nå spekulerer jeg. Fluer som koster så lite kan ikke ha en bra kvalitet. Jeg er fersk innen fluefiske, og jeg har tidligere brukt lokale fluefiskebutikker med godt hell. Mange av de har også hjemmeside. De har etter min mening fluer av god kvalitet, som holder etter flere fisk. Evt vil jeg anbefale å kontakte bindere rundt om, det er flere eksepsjonelt gode bindere, blant annet her inne. Har selv bestilt fra enkeltpersoner og fått ekte kvalitet, for det jeg mener hvertfall, er en god pris for ett godt stykke håndarbeid. Om man gjør det slik, støtter man samtidig kvalitet fremfor kvantitet, samt en ildsjel med passion for bindingen, noe som er en fin ting, på flere områder. Lykke til videre i jakten på awesome fluer!
 10. Du har helt sikkert skrevet det lengre opp, jeg er ikke kjent for å få med meg detaljene hele tiden, ref. hun jeg deler bostedsadresse med. Søndag høres meget bra ut, sees i 11-tiden. Jeg tar gjerne med litt utstyr, luksus å få litt hjelp på dette. Tusen takk! Hvis det er flere av dere som skal med, så kan dere godt sitte på med meg evt. Jeg har plass til 4, passerer Jessheim, Kløfta og Sørumsand på veien, bare å gi lyd.
 11. Roaas

  Gjeddefiske

  Aaaaaand its off! Gratulerer med pen size så tidlig på året!
 12. Jeg klarte ikke legge fra meg de fluene dine, @Rune Stokkebekk. De derre biot dun emergerne dine er for fine, og jeg får trua mens jeg binder. Jeg prøvde med den dubbing-ballen og de bena, men jeg slet med å få det pent. Det ramlet en ide inn i huet, og prøvde derfor ut en måte Robert Sørvik viste meg via vimeo når han binder cdc comparadun, og bandt derfor inn bena skrått og "alene". Ga meg mer kontroll og jeg fikk lagt de mer som jeg ville. Brukte coq de leon til dette på Baetis og brukte fasanhale på lepto. Bena ble slik: Og her er noen bilder av ferdig resultat. Litt lite konsekvent på hodene ser jeg...
 13. Aha! Da kan jeg se for meg at det blir bedre. Skal prøve det ut. I sammenheng med at jeg titter mye rundt på Internett etter læring, og bruker mye tid på YouTube, har jeg kommet over foam de siste dagene. Har sett vulgataklekkeren som er i bindebanken her for lenge siden, og tenkte at en sånn løsning kanskje kan funke på andre døgniser. Prøvde meg derfor på å lage noen foam klekkere, med cdc i toppen. Laget egentlig på samme prinsipp som Once and Away. Har dere brukt noe særlig med foam i klekkere?
 14. Takk for info! Gir mening å velge struts da, utseendet ser bra ut. Holdbarhet er også key. Jeg har prøvd struts men slet med å få det så pent og ryddig som du fikk det. Ble litt for langt og jeg må jobbe med innbindingen av det materialet.
 15. Jeg tar med noe hvetebakst av ypperste quality, aka fra Hydro Texaco Bjørkelangen!
×
×
 • Create New...