Jump to content

Roaas

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  506
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Roaas last won the day on October 11 2021

Roaas had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1992 profile views

Roaas's Achievements

 1. Har prøvd med reversert hackle, men jeg finner liksom ikke helt roen med det.. Det bare, faller ikke helt pent for øyet. Jeg vekt ikke om dette er noe bedre, men..
 2. Slitt litt med å finne en steinflue imitasjon som jeg liker og har trua på. Synes rett og slett en stimulator som kan imitere f. eks steinfluer er heselige. Disse med nitten runder hackle og sånn. Jeg bare får meg ikke til å binde dem. Derfor begynte jeg å titte litt rundt. I søken tenkte jeg ut et mønster jeg kunne like, som jeg synes gir en bra profil, som flyter godt og som er enkel å binde. Dette var det jeg kom frem til. Denne er på en krok 14, i dette tilfellet Ahrex FW505 og FW511. Har klokketrua og ser frem til å prøve den ut til våren.
 3. Jaktia på Jessheim bør du sjekke ut. De hadde den tidligere i år.
 4. Grattis med dagen! 🥳
 5. Finnes det en serie fra NZ som er filmet noe ala Lars Monsen? Du vet, ærlige lange klipp som også viser gåing og hvor mye jobb det kan være for en fisk? Jeg må ærlig innrømme at jeg har fått inntrykk av at når det gjelder NZ så er det bare å ta seg en tur, fiske hardt så klart, men det er fiskegaranti nærmest. Dette er nok fordi som du sier @lars p, alle filmer høydepunktene. Det ser fort ut som det står fisk på 3kg hver tiende meter. For ikke å nevne spring creeks som tilsynelatende virker å være den hellige gral.
 6. Hva med å låne en stang den ene gangen du skal til NZ, og heller kjøpe deg en stang du bruker mer allround i Norge?
 7. Meget spennende! Ser frem til å teste om muligheten byr seg.
 8. Vil noen av disse være tilstede om det skulle bli noen kasteøkter på nyåret?
 9. Jeg sitter ganske komfortabelt når jeg pisser faktisk, så skal ikke kimse av det! Nå kjører jeg riktig fisk på snelle med brems også. Så sånn sett har du hundre prosent klaff, @lars p!
 10. Jeg har en artig vinkling på det med å lese fiskestørrelse på vak. Dette året har jeg lært at det er bortimot umulig å lese en fiskestørrelse basert på vakfprm. Dette gjelder selvsagt ikke når du enten ser fisken pga klart vann, eller at fisken hopper eller åpenbart H&T-vaker høyt i vannfilmen. De største fiskene jeg har tatt i år har vaket helt ekstremt pent. Vaket har vært så "lite" at jeg har trodd det var fisk på 200g som er oppe og napper i vannfilmen. Moralen er, kast på alt!!
 11. Ræva. Vind alle retninger med en styrke som ga tidvis krusninger i tjernet. Det ble for meget for en stakkars tørrfluefisker. Lagde noe bålkaffe istedenfor.
 12. Sesongen er absolutt ikke over karer! Jeg var ute for noen dager siden, og til tross for kilent vær med en del vind og veldig få vak så klarte jeg å finne noen luringer. Først gikk jeg til ett område av vannet som har gitt uttelling før, så ingen store vak men noen små vakringer like ved torvkanten. Kastet ut en daddy og den forsvant raskt i ett hardt take. Jeg gjorde tilslag, fisken gikk klar av vannet og slapp. Dro inn lina og var litt paff. Ser brått at det vaker rundt ti meter lenger bort. Presenterer en daddy der også som etter kort tid forsvinner i ett pent vak. Tilslaget sitter og jeg kan lande en pen og lubben høstfisk på 550g. Skal ut igjen i dag for å prøve lykken. God høst folkens! VID_20211007_115019.mp4
 13. Glimrende å "avslutte" sesongen med positive opplevelser! Grattis med nytt mål innfridd!
 14. Helt glimrende lesing. En takketale verdig. Grattis med både ny pers på ørret på tørt, ny art på tørt og ikke minst en mestringsfølelse som er helt der oppe. Kan potensielt bli en lang vinter det her... hehe
 15. Bare måten du holdt den på så regnet jeg med at den bøtet med livet. Selvsagt skal du være fornøyd!! Den der er betraktelig større enn den første jeg fikk på tørt. Gratulerer!! Nå går det bare oppover, det er en nydelig kneik å komme over!
×
×
 • Create New...