Gå til innhold

Roaas

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    654
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    82

Roaas vant dagen sist 6. februar

Roaas hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

3 947 profilvisninger

Roaas sine prestasjoner

Mentor

Mentor (12/14)

  • Ekstremt populær Sjeldent
  • Bidragsyter Fluedatabasen Sjeldent
  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Collaborator

Nylige merker

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

  1. Litt konfekt fra de siste ukene! Marginata strl 14. Baetis strl 16. Døgnflueklekker ala Princeps strl 16.
  2. Dry or die? Streamer? Nymfing? Eller all of the above?
  3. Roaas

    Bindematte

    Utrolig kult!! Snakk om grisefet premie. Det er en heldig vinner!
  4. Roaas

    Bindematte

    Den som publiserer flest fluer i fluedatabasen gjennom helgen vinner. Må opp mot par og sytti mønstre så er sjansene gode!
  5. Roaas

    Bindematte

    Disse er nydelig! De håndmekker alle sammen så jeg vil tro de laserprinter logo/motiv. Det er uansett smukke saker! Disse blir nok bare mer og mer personlige med årene som går vil jeg tro. Skulle du bli ekstra stressa går det sikkert an å bestille en ekstra liten matte ved siden av hvor du kan sette lim/lakk og annet søleri.
  6. Roaas

    Bindematte

    Jeg tenkte å klaske inn bestilling på en matte fra Timber&Fins etterhvert. Går an å kjøre en samlet bestilling om flere er interessert. De er sylfrekke og håndlaget. Skal jobbe for å finne en mer sexy bindematte enn disse.
  7. Surrer en del om dagen sjæl. Fått bestilt meg nye bokser og min OCD får virkelig kost seg når den skal fylles med litt nye fluer. Jeg har flere sesonger hatt cripples i flere farger også ender jeg opp med å bruke de altfor sjelden. Det har resultert i at jeg nå er på en farge i flere størrelser. Det ble grå toner med innspill av oliven. Siste ut er derfor en cripple-sak i størrelse 18 med litt sighter for mysende øyne.
  8. @Rune Stokkebekk Det er en spanjol jeg har blitt inspirert av!
  9. Har sett på en annen løsning for det med de små vingene bak. Kom over et kult mønster og skal ha det i boksen til sesongstart. Her er en jeg surret opp: Denne er i størrelse 20, men måten å binde vingen på kan funke på større fluer der du ønsker hackle rundt basen.
  10. Jeg surret noen sånne i fjor, Rune! De funker de der. Jeg synes ikke bare det er innafor, jeg mener det er å foretrekke. Både av enkelheten kontra kjøret med elk/hjort og jeg synes profilen blir noe «riktigere». Hvis du kommer over en stil-kriger og trenger ekstra mannskap så bare rop ut, jeg stiller mer enn gjerne og tar med balltre med fluekroker i, med mothake.
  11. Jeg tror ikke det handler om færre kjøpere eller fluebindere. Hvis argumentasjonen er at det er færre varer fordi det er færre kjøpere så er det bemerkelsesverdig at ordlyden rundt om er «det er vanskelig å få tak i varer» «jeg får rett og slett ikke tak i det». Dette gjelder «essensielle» produkter. Nettsalg er større enn for 20 år siden og du har Skitt Fiske, Nordisk, Baardsen og et par andre store aktører som trolig styrer mesteparten av det innlands. Man er også seg selv nærmest når ingen ser på og priser er utvilsomt en faktor hos de fleste, for ikke å nevne at det er lettere å handle alt ett sted enn å måtte dra til flere forskjellige butikker. Tilgjengelighet på nett er i alle fall helt avgjørende for min del, jeg gidder ikke dra i butikk når det er effektivt 1t og 20 min i bil og risikoen for at lagerstatus er feil er ikke ubetydelig med (1 vare igjen på lager) også må jeg allikevel dra til flere butikker for å få tak i alt jeg ønsker.
×
×
  • Opprett ny...