Jump to content

Roaas

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Roaas last won the day on May 21

Roaas had the most liked content!

About Roaas

 • Rank
  Ivrig
 • Birthday 06/18/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Fornavn
  Christoffer
 • Etternavn
  Johansen

Recent Profile Visitors

782 profile views
 1. Halla. Kommer som regel over noen digge tilbud på fiskeutstyr sånn i ny og ned, både på nett og fysisk i butikk. Dette er tenkt å være en tråd for å dele nettopp dette; produkter som man tenker kan være aktuelle for flere, på tilbud etc. Den er som hovedsak tiltenkt fiskerelatert utstyr, evt turutstyr om man ønsker, men er åpen for innspill om noen har meninger! For meg spiller pris eeeegentlig ikke noen rolle, men samtidig vil jeg aller helst betale minst mulig for best mulig produkt. Dersom dere er enige, så kan denne tråden hjelpe mange. Fyrer av tråden med å dele f.eks dette; 10% avslag; RIO Single Hand Spey og Trout LT WF Flyt, SkittFiske. Ord. pris SHS 999,-, nå 899,-Ord pris Trout LT 799,- nå 719,-. LINK SHS LINK TROUT LT 25% avslag; Vision Kalu #5-6 sort/grønn, finnes også i #3-4 og #7-8 SkittFiske. Ord. pris 1295,-, nå 971,- LINK 48% avslag; Loop Multi #9-12, SkittFiske. Ord. pris 2490,-, nå 1299,- LINK 20% avslag; Orvis Battenkill III Nickel sort, SkittFIske. Ord. pris 1990,-, nå 1592,- LINK 40% avslag; Vision Tane 9' #5, Angler. Ord. pris 3195,-, nå 1917,- LINK 40% avslag; Vision Kust Magnum #8/10, Angler. Ord. Pris 2695,-, nå 1617,- LINK 55% avslag; LTS Hashtag 10/12, Angler. Ord pris 8999,-, nå 3999,- LINK Skal sies at det ligger mange andre tilbud på de aktuelle sidene, men var for å hente ut noen av de som hadde størst prosent avslag + enkelte tilbud som kan appelere til fler enn meg selv. Deldeldeldel
 2. Fant du ut hva som klekket?
 3. Kjapt søk viste Strandaelvi ovenfor Lønavatnet, der var det visst ypperlige forhold for flue. Der er det ikke strekke for anadrom fisk iflg inatur og deres hjemmeside, men ørret og mulig noe oppvandret røye fra Lønavatnet. Ca 2 timer kjøring fra Bergen og er åpent nå iflg nettsidene. Kanskje ett dårlig forslag, idk.
 4. På de turene jeg har vært på nylig så har det vaket ganske bra på tross av pollen. Lucky me!
 5. Så det jeg tror var vespertina 24/5, i 15-16 draget, dog det var like ved Østmarka, ca 200moh.
 6. Jeg har testet den på en eldre Fario CRS og det fungerte veldig fint, men Shadow’en bukket ganske enkelt under for tyngden. Å ha den lina i #4 på den stangen kan nok være en meget god kombo. At lina var litt tung føltes digg til å begynne med, ladet jo latterlig fort, men skal man holde den litt i lufta så føltes det ut som jeg måtte øke hastigheten på lina noe, men da døde fremdriften en del og jeg fikk griserumper herfra til Blåfjell. Vrient spill det her.
 7. Syntes min Hardy Shadow #5 var ett stykke meget lite tilgivelig stang. Det skulle ingenting til før den ble presset for hardt og mistet hele fremdriften eller lagde griserumper, eller for å si det på en annen måte; feilene mine ble mer åpenbare ved bruk av Rio Single Hand Spey #5 da det føltes som stanga ble overbelastet på grunn av snøret. Har nå kjøpt meg ett Barrio SLX #5, og da åpenbarer det seg to teorier; enten er placebo så bra som man hevder, eller så hjalp det faktisk å bytte line. Kastene fungerte hvert fall eksepsjonelt mye bedre med ny line. Det ble penere bukter, penere presentasjon, mindre griserumper til tross for at jeg presser litt og det er lettere å holde litt mer line i lufta som ny, og jeg føler det skyter greit. Kanskje de best investerte 300kr jeg har brukt hittil i fluefiskekarrieren.
 8. Ett OCD-utfordrende spørsmål; Matchende merke på stang og snelle, eller kombinasjon på tvers av merker?
 9. Vårflueklekking eller myggklekking? Utelot døgnis fordi det er for mange options...
 10. Første klekking for min del. Artig!! Marginata tror jeg, poppet opp av vannet, ganske artig å se på, satt leeeeenge. Fisket høvelig greit, ble totalt 5 ørreter på oss, ingen over 200g. Pen snacks. Røyk nesten på en sjæl
 11. Det holder faktisk med 4x på mygg altså? Har fått ett inntrykk av at myggfisket er preget av grisetynn spissing, men ja. Tror du heller det handler om lengden på fortommen kontra tykkelsen? Hvis man måtte velge mener jeg. Lengden skal visst telle, om man skal stole på rykter... Jeg mener jeg får betydelig penere presentasjoner med tykkere fortom, og det ruller bedre over. Jeg er ikke kjent med Basils annet enn utseende, men rapporten din tilsier jo at det funker meget bra. Må få fikset meg noen av de gutta der. Takk for tips, Pål. Tar det med meg!
 12. Har vært ute noen turer selv, prøver meg på myggfisket, men fy dæven. Det er vrient. Har prøvd mygg og klekkere fra strl 16-19, buzzere, mygg-rigg etc. De nekter å ta det. Skal sies at det klekker mye små fjærmygg, men ikke mindre enn strl 20. Jeg mistenker at jeg må ned i tippetstrl, foreløpig har jeg bruk FC i 5x og 6x, evt kaste-trene og få presentert bedre. Kanskje begge deler. Utfordrende er det hvertfall.
 13. Har nå lest gjennom hele tråden. Veldig interessant lesing og fin debatt. Synes du, og flere med deg, har mange gode poenger og argumenter, Pål. Blir spennende å se hva de tallene i august viser.
 14. Haha, okei. Jeg har fulgt med på Almenningsdrif sin FB side, men det har vært litt sporadisk oppdatering. Konge at det er helt åpent!
 15. Var det åpent helt inn i Nannestad nå?
×
×
 • Create New...