Jump to content

Roaas

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Roaas last won the day on October 8

Roaas had the most liked content!

About Roaas

 • Rank
  Ivrig
 • Birthday 06/18/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nannestad
 • Fornavn
  Christoffer
 • Etternavn
  Johansen

Recent Profile Visitors

996 profile views
 1. Var kun den jeg fant. Kunne den ikke bestilles til Nåreg?
 2. I elv; Risikere å stå utrygt og ende opp med vaderne fulle av vann, kaste på en gris av en brunørret, eller stå trygt og tørt, men du må gi slipp på den som ser desidert størst ut?
 3. Binde fluer selv eller kjøpe fluer av dyktige bindere?
 4. Selger en Therm-a-rest Venture Regular inklusive en Pump Sack fra Therm-a-rest. Specs på underlaget; - Lengde 183cm * bredde 51cm * høyde 5cm. - R-verdi på 1.8 - Vekt; 560gr Underlaget er høvelig lett og tar lite plass. Selges på grunn av at jeg er for bred for den. Nypris; 999,- Pump Sack som følger med heter Thermarest NeoAir Pump Sack, og det er en pumpe, en pakkepose og et sitteunderlag. Pumpeposen rommer 40 liter, så det er plass til en rekke gjenstander inni. Mot kvelden tømmer du den og fyller den med luft som du pumper inn i NeoAir-underlaget ditt. Veldig enkelt og du slipper å bruke energi på å blåse inn i underlaget. Nypris; 369,- De er begge deler brukt kun èn gang i fjor ellers vært lagret tørt. Selges samlet for 800,- , forumpris 700,- Kan sendes over hele landet mot tillegg i pris. Finn-annonse:
 5. Altså, kunne jeg fått i pose og sekk så, selvsagt. For meg er alt over kiloen utopi enn så lenge, enten vått eller tørt. With that said, ekke poenget med tråden at det skal være litt tøffe valg å a?
 6. Ble jaggu en på vei hit også. Monomaster ser helt suveren ut.
 7. Eneste jeg har funnet, litt kjei shipping pris.
 8. Bro, er ikke dette det første spørsmålet som er i tråden? Uansett; 2 kg ørret på tørt, eller 4+ kg ørret på vått?
 9. Var en tur i marka i dag, vært ved dette vannet før og har sett en del pen fisk som har head&tail-vaket, vet i tillegg at det går over kiloen+ her. I dag var det 20 grader, sol og skyer, sporadisk vind, vanntemperatur kjente jeg ikke mye på bortsett fra å være nedi med hånda, og det kjentes en anelse for varmt ut for en utrent hånd. Det startet veldig rolig, så ett pent sup-vak ved ankomst, ellers lite, var lite å se i lufta bortsett fra litt mygg og noen øyenstikkere. Ved tidligere visitter her har jeg skuet mange daddys, mygg, vårfluer og en del Vespertina tidligere i år. Skulle til å pakke sekken etter å ha blindfisket litt med daddy rundt om i noen timer, da jeg plutselig så noen pene vak på motsatt side av vannet. På veien bort satte jeg meg ned for å finne en god måte å nå de på, og forbi ørene mine fløy det maur, små røde med lyse vinger, og det var mange av dem, hadde ikke sett de tidligere. Vakene tok seg opp, og det var noen ordentlig pene som rullet over maur på vannet. Jeg rigget med en noe oversized foam-maur, det var ikke meningen å overdrive størrelsen, jeg hadde bare ikke mindre. Kaliberet på de jeg så flyvende rundt var nok en krokstørrelse 20 kanskje? De var små ass. Det var to stk som gikk for flua mi, men de kan ikke ha vært store nok til å få den i seg tror jeg. Det vaket store, jeg estimerte de lite presist og lynraskt til over 500g, og små litt om hverandre. De større vaket sjelden. SÅ, det ble ikke noen fisk på unge lovende, men det var dækla moro å bare få lov til å delta på dette, fordi det var som om noen knipset også var det mye liv i ett vann som var klinisk dødt tidligere. Heldigvis for meg har jeg flere dager fri fremover, så det blir kanskje noen badboys i håven om jeg har flaks. Fortsatt god høst da dere!
 10. Hadde ett par lekk vadebukser selv, også levert til Gero, jeg fikk den splitter nye modellen uten ekstra kostnader. Det er suveren service, både fra Gero og Guideline, men Gero på generelt grunnlag leverer veldig bra (null spons).
 11. Prinsippet er fint, men altså, det der kan da ikke være bra for fiskens ve og vel, eller? Innvollene blir jo milkshake i den hastigheten der
 12. Useriøs debut faktisk!! 1.2 kg etter så kort tid er jo helt mentalt! Masse gratulerer med flott fisk!
 13. Kjøpte her forleden ett nytt kamera, tenkt til hverdags og evt til fisketurer der man kan forevige litt minner. Ikke noe sjuke saker, men ett Nikon D7000. Blir moro å se om man kan trylle frem noen fine bilder.
×
×
 • Create New...